Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Vegas!!! Од ceasat palace има главечки да леташ неделава. Реков јас Macedalien да не ми се чепка или не реков?:pishtoldz Таман почна тоа дозата нова од тестостерон да му делува, одма мешаш прсти кај што не е место.

OBDN напиша:
Vegas!!! Од ceasat palace има главечки да леташ неделава. Реков јас Macedalien да не ми се чепка или не реков?:pishtoldz Таман почна тоа дозата нова од тестостерон да му делува, одма мешаш прсти кај што не е место.

OBDN, pazi shto zborish, zaso nepoln den te deli od doaganjeto vo Las Vegas. Da ne bidam losh i da ti priredam nevkusen prechek.

mwah

Кога сте кај Цезар Палас и кога планирате да се тепате на кровот - тој што ќе остане жив нека побара автограм од Селин Дион и нека ми донесе : негов сум!!!

Ај да ве видам сеа колку ме сакате и дали би се степале за мене :baeh: :pos: :pos: :pos:

Macedalien напиша:
Кога сте кај Цезар Палас и кога планирате да се тепате на кровот - тој што ќе остане жив нека побара автограм од Селин Дион и нека ми донесе : негов сум!!!

Ај да ве видам сеа колку ме сакате и дали би се степале за мене :baeh: :pos: :pos: :pos:

ко ќе доеш ќе вииш

Macedalien напиша:

За тепање нема проблем, има да јаде завратници Вегас... туку автограмот ми е мисла... може од Хул Хоган наместо celin?:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom