Кога женско се раѓа и стреите плачат

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ги оставам драга ЈАС , па нели нее фраерски да ме остаи ОНА:D

Епа сеа и недомаќин човек искочи.:D Ем ќе ја плаќаш, ем ќе ја оставаш. Боље не пери ти - кујзнае колку прашок ќе потрошиш за едни гаќи :P

Јас ги оставам драга ЈАС , па нели нее фраерски да ме остаи ОНА:D
Башка и плаќаш брат,кажи им колку е незгодно да си машко.Нема таму гаранција у Пустец,страчка нема врачка,не се ни разведуе од тебе :)Парите бунар,боље за Голф 4-ка да ги дадеш.

Епа сеа и недомаќин човек искочи.:D Ем ќе ја плаќаш, ем ќе ја оставаш. Боље не пери ти - кујзнае колку прашок ќе потрошиш за едни гаќи :P
зависи колкав ќе биде долниот обемот на таа од пустец ако е некоја XXXL , ке ми треба богами едно 10кг прашок и тоа АРИЕЛ :LOL:
И глеаш дека сум домаќин ги знам марките на прашок:P

Добро ќе ја натерам,два шамара и у строј.
Него можеш ли да ми објасниш што е толку тешко да си жена?Кое право го скратуваме ние,мажишчана Балкански немиени :),што вие го немате?

Јас мојот став го кажав, не е тешко да си жена денес, потешко е да си маж. Ем си воспитан по еден урнек, ем реалноста не е таа. Јас можам и да перам и да пеглам и да готвам и се по ред. Али тоа не значи дека ти ќе седиш со нозете на маса и ќе ме гледаш.

зависи колкав ќе биде долниот обемот на таа од пустец ако е некоја XXXL , ке ми треба богами едно 10кг прашок и тоа АРИЕЛ :LOL:
И глеаш дека сум домаќин ги знам марките на прашок:P

Реков ја преска - златен си ти :D

Башка и плаќаш брат,кажи им колку е незгодно да си машко.Нема таму гаранција у Пустец,страчка нема врачка,не се ни разведуе од тебе :)Парите бунар,боље за Голф 4-ка да ги дадеш.
Вазно ке биде црвена у образчињата ко тетовско јаболкце :D не како некои **кај нас** пудросани :D

Сега кога ништо не се раѓа во Македонија не би рекол дека плачат !

Јас мојот став го кажав, не е тешко да си жена денес, потешко е да си маж. Ем си воспитан по еден урнек, ем реалноста не е таа. Јас можам и да перам и да пеглам и да готвам и се по ред. Али тоа не значи дека ти ќе седиш со нозете на маса и ќе ме гледаш.
Значи ниедна нормална жена нема да се омажи со шупак.Ебати мажето ако е со далинското у рака и чека ред ако вечер падне нешто.Ако е мувало да незнае шајка да закова,фрли то таму на буниште.
Машко може да зготви,ќе ебе мамата на тањирите после,десет души да чистат.
Машко може да испере,но никогаш подобро од жена.
Машко може да пегла,но никогаш подобро од жена.
Дали жена може да мења осигурачи,да кова шајки,да дига мебел,да швајцуе,да реновира,да поправа електрика?Може!Дали доликува жена тоа да го прави при маж во куќа?НЕ,што и да кажеш тоа не личи.А и обратно.

Сто пати да ја испеглам кошулата,никогаш нема ко мајка ми или девојками,ќе се петљам со денови.Станот сам си го чистам пошто засега сам живеам,абе незнам со што да зеам да го чистам нема да биде истото ко кога ќе влезе девојка ми.Ми вика таму е прљаво,овде не си фатил,ова ко да не си чистел,остај јас ќе средам.За пола саат све готово цакум пакум,а јас со саати усисувам.
Ебати мажот со извинение ако не мрда скурцом по куќата,али некои работи се знаат кои треба да ги прави жена,а некои маж.

Значи ниедна нормална жена нема да се омажи со шупак.Ебати мажето ако е со далинското у рака и чека ред ако вечер падне нешто.Ако е мувало да незнае шајка да закова,фрли то таму на буниште.
Дали жена може да мења осигурачи,да кова шајки,да дига мебел,да швајцуе,да реновира,да поправа електрика?Може!Дали доликува жена тоа да го прави при маж во куќа?НЕ,што и да кажеш тоа не личи.А и обратно.

Сто пати да ја испеглам кошулата,никогаш нема ко мајка ми или девојками,ќе се петљам со денови.Станот сам си го чистам пошто засега сам живеам,абе незнам со што да зеам да го чистам нема да биде истото ко кога ќе влезе девојка ми.Ми вика таму е прљаво,овде не си фатил,ова ко да не си чистел,остај јас ќе средам.За пола саат све готово цакум пакум,а јас со саати усисувам.
Ебати мажот со извинение ако не мрда скурцом по куќата,али некои работи се знаат кои треба да ги прави жена,а некои маж.

И јас исто како тебе има ли поубаво од незнам? :)

Ah bre Luki ne bidi naiven. Moite bolni legnaa zetot ko ja zede setra mi ko se raposlozi.
Луки е ного нешта, а наивен не.. Мислеш туку така се дава ќерка, без никаква проверка... Ех ренде ренде, нем така да ме потценуваш.. јас ак сам земјоделец, народен човек... Саа ќе ти кажам една приказна, как се ценат човеци.... Некоо зимно време прадедо ми бил чорбаџија човек, имајне, ниви, занаат, школо, ного деца... абе зафатен човек.. и некојси дојдел пари да му тера на заем.. Дедото арен човек, ваде ќесето брое му ги... и така си седеле пред огништето и си пијале тутун (баба така ми објаснува, и јас така ти објаснувам).. И мојо прадедо си замотал 2 качака, и дадел еден на комшијата... и дедото мој си земал машата да си искара жарче да си запале цигаро.. Комшијата извадил ќибрит и си го чракнал... И мојо дедо оти така поак'ллија, му вика дај да преброам парите да не сам наприл јанл'ш у броејнето.. Овај му ги дава да бидат на чисто де... И мојо дедо му кажал, јас чорбаџија човек си горам раците од пузата и жаро, ти пари на заем тераш а чракнуваш кибрит.... На тебе не ти требат пари, на тебе ти требе акл... и не му дадел парите.. И ако ќерката моја донесе некаков клапчо, ќе и кажам оти е клапчо. Ако го ептен ареса, и се одлуче за него, ќе си ги добие 33те процента од мене. Ако ги прошлакат, нивен избор...

И Ако не дај боже јас го гледам, и ми спие под покрив, јас ќе имам 100 декара земја, лопата, воздушна пушка, и камшик... Ако јаде од мојта софра има прв да се строе на нивата... и да копа како улав 10 саата... У селска куќа има нон стоп работа, не е секирај. Каков сака нека е, од дека сака нека е... Мајчиното млеко има да си го проплака... ебал сам ти и недоделкани тртеи шо сакат да се презентират како алфа мажјаци... А са како пичкици коа ќе се стемне, грме, или треба да погребат некој близок, да превземат одговорнсот, да пресечат, да си стојат на збор... Машки... глупости... пенкалото и у кладилница, гејмери, не ти знам шо, хакери, боди билдери, тепачи, јаки фаци, курци, палци... Кој од кој по беден и гледа да најде поимашлива татина ќерка да може да цица од некаде и да си тепа филм, додека момата го пере, готве му, и пари му дава... НА такви само мотика, и троскот.... Или дрва да товарат... Повеќето шо викат дека са Балкански Мажишта... ни Б немат од балкански... само на зборове, и само на форум... глупости...

Javrii da brka po dvor da se nauci, poslem da odi po kokoski nesilki da bara da kole.
Taka mora prvin. Ako ne, jebiga.
Ni strei ne go perat. N

И Ако не дај боже јас го гледам, и ми спие под покрив, јас ќе имам 100 декара земја, лопата, воздушна пушка, и камшик... Ако јаде од мојта софра има прв да се строе на нивата... и да копа како улав 10 саата... У селска куќа има нон стоп работа, не е секирај. Каков сака нека е, од дека сака нека е... Мајчиното млеко има да си го проплака... ебал сам ти и недоделкани тртеи шо сакат да се презентират како алфа мажјаци... А са како пичкици коа ќе се стемне, грме, или треба да погребат некој близок, да превземат одговорнсот, да пресечат, да си стојат на збор... Машки... глупости... пенкалото и у кладилница, гејмери, не ти знам шо, хакери, боди билдери, тепачи, јаки фаци, курци, палци... Кој од кој по беден и гледа да најде поимашлива татина ќерка да може да цица од некаде и да си тепа филм, додека момата го пере, готве му, и пари му дава... НА такви само мотика, и троскот.... Или дрва да товарат... Повеќето шо викат дека са Балкански Мажишта... ни Б немат од балкански... само на зборове, и само на форум... глупости...
More Luki ako go eksploatiras domazetot kerkickite bidejki si go sakat klapcoto ke pocnat da ti placat (so solzi vistinski), a ti dobra dusa zlaten covek ke moras da im popustis. E taka.
Dzabe ti e togaj i lopata i kamsik.

Castor повикај џокер Sussaro инаку ќе те изедат жеништава како леб и сол на правда бога.

А са како пичкици коа ќе се стемне, грме, или треба да погребат некој близок,
Луки, колкаво мажиште треба да бидеш и какви вештини да поседуваш за да можеш да погребаш некого? Не дека сам погребал ного луѓе, а и со лопата не сум баш спретен, ама кажи за скраја да е, ако ми притреба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom