Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
кога подобро ке размислам - Жените се најубави кога ме сакаат! хаха...

zenite se sekogas ubavi!
kazi i na zena deka ja sakas ke vidis kolku e ubava! (pod uslov i taa da te saka):cuc:

сабајле.. кога ке стане.. без шминка и со растурена коса.. онака малку потечена.. али сепак тогаш е најубава... барем јас сум си најубава:helou:

И према мене се најубави кога се трудни.
Тогаш некако се понежни,поженствени.

Некој верник може преку "јаболкото - Ева" да ја толкува жената како грев, но јас верувам дека жената е најсовршеното суштество создадено од бога... Убава е кога се смее, кога плаче, кога дава утеха, кога дарува љубов ...
Совршенство ....

Та шо е уба уба секогаш ке си биди та шо е грда од мајка шо сака нека напрај 5 кг малтер нека клај пак грда ке биди:toe:

Ima ona sve lepa lepa je,
sva bez mane ali jos i fali:
JEDAN KAO JA...
E togash e najubava!

Кога жената е најубава - кога ке ја доживее вистинската љубов
Тогаш се гледа како расцветува како цвеке :):smir: Како ружа во двор

Зар жената некогаш е грда??:pipi:

ivaa напиша:
Зар жената некогаш е грда??:pipi:
Ако е природно грда, тогаш не некогаш туку секогаш е грда и ни шминка не ја спасува

dzimej напиша:
Ако е природно грда, тогаш не некогаш туку секогаш е грда и ни шминка не ја спасува

Дефинирај грда жена?

Potato напиша:
Onaa na tvojot avatar :)

Zenata e najubava koga se smee i gleda vo onoj koj go saka.

:bravo: за ова...:zver:

дури ни смеењето не е потребно...доволно е да гледаме во личноста во која сме заљубени и добиваме некоја посебна убавина која веднаш се приметува...а уште да се насмееме па...е тогаш сме најубави :je:

Moram jas da dodam ushte neshto... Zenite se najubavi i koga spijat.... Kakvi se togash, kako angeli, kako zaspani angeli, mili... So nekoe spokosjstvo, mir posebna ubavina na nivnoto lice.... neshto neopislivo :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom