Кога сте најсреќни?

• Креатор на темата Креатор на темата ChocolateBuddha
  • Време на започнување Време на започнување

ChocolateBuddha

one of a kind
Член од
4 мај 2010
Мислења
47
Поени од реакции
11
Кое нешто или кој момент може да ве направи да се чувствувате исполнети, среќни и задоволни без да се грижите за ништо?

кога шприцам. :)))

кога добијам 6-ка сум најхепи
:браво:

и кога врне

Кога сум со луѓето што ги сакам, кога врне, кога дува ветер а јас сама си се шетам и кога спијам. :) :) :)

:sepoklonuva:

Најсреќен сум... кога можам да се контролирам себеси и да воведам ред на нештата, тогаш правам минимални грешки а времето си го исполнувам максимум, и нормално тогаш ќе сум најсреќен

Кога не се замарам за ништо.Знам дека некој ке каже дека и да не се замараш со ништо не е во ред но мене тогаш ми е најубаво.Да не мислам на ништо.Да не се замарам со проблемите.Убаво е така...само кога дојде реалноста не е...

Кога никој не ме замара...Само си слушам музика и си лежам .. а и кога сум со саканата личност и со пријателите :smir:

ЗА време на секс.

Кога немам нервози, кога сум сам, кога имам секс, кога сум наспиен, едноставно кога сите овци ми се на број.:toe::pos2::pos2:

Има мн прилики ама најного со другари, фамилија и ред др работи :)).

Кога се бричам или мијам заби па се погледнам во огледало и се почувствувам добро во врска со себеси.

кога слушам некоја песна за скокање урлање и викање на цел глас, кога ќе ме пофалат за нешто :pipi:, кога има некое добро филмче на тв и за друго не ми текнува

Кој ќе победи Пелистер...
:бакла:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom