Кога повраќате, како и каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
А еден мој другар... пие пие алкохол, се утепа мешајќи вино, коњак и вотка и отидна во пекара купи бурек и јогурт, го изеде бурекот, го испи јогуртот и кога поврати... лелее ми се згади животот

Shorty беее... :nesvest:

луѓе неможам ич да читам пошо после ќе сум цел живот на диета со вода :vozbud:

samo go ke se ocukam (ko ke preteram) odamna mi se nema deseno, pu ... da ne sa urocum

ееее еднаш повратив у автобус само што се отвори вратата да се симнам :pos2: ццц срамота али среќа бев најпозади и ме видоа само двајца-тројца:)

Кога повраќам секаде повраќам освен во шоља !

А кога го фатив бидермаерот прв пат ме однесоа на едни клупи седнат , свиткан и повраќам ли повраќам кога станав утрото што да видам јакнана СЈАЕ...

Досега сум повраќал само од преголемо конзумирање на алкохол :cug:
најчесто повраќам во некоја темна уличка или WC шолија по традицинален начин со најдолгиот прст во уста :)

Повраќам во леген,ВЦ шоља,мијалник... кога ми е лошо:)

Најчесто кога сум прејал/препил. Ми се има случено пред 3-4 год на мај кога се направив дрво си легнав у кревет и сонував како се давам (под вода) а уствари јас повраќам у спиење кога се разбудив сабајлето имаше што да видам..

Uff, ja na edna, onaka, koga ja opinjav analno, koga se podposra, od gadno sto mi dojde, a i pijani bevme, ja ispovrativ cela, ama cela, boze kako naednas ja ispopovrativ, mislam nemase mesto kaj sto ne ja izrevav. Plus na penisot imav malku lajna, edvaj se izmiv, a posle ona se pikna u kada da se izbanja od blujanicite, pa ja terav da mi go ispusi....sto ne praat lugje za ljubov i seks, a?

I edna mislam deka ednas, koga mi go puses, malku kako da bljucna koga i go napikav do grklam, ama mislam deka podgoltna, ne sum siguren, ama mislam da, deka napravi zvuk kao onaka, da se zagrcnue. Ali bese heroj do kraj, cak i ja izgolta cela sperma, ama koa sakase da se lapame ja prativ da zapere zubi. A nee, nema mene snowball da mi prai, hahaha!

И да еве една слика да разубави темава :)
puke.jpg

кога ке се напраам кесе, отварам уста и дека ке ми текне там повраќам!

Еднаш до сега од целиов мој алкохоличен стаж се имам опиено премногу (од бетон) за да повратам. И која среќа, баш тој ден пиевме кај мене дома и кога требаше да повратам, повратив на тепихот и на вулферот (леѓенот доаѓаше).

Кога сум свесен, болен, повраќам у леѓен или шоља, ама тогаш се контролирам.

Еднаш сабота вечер пијан до коска и утре дента одиме за Кожуф со комбе леле по тие кривините внатре во комбето кога се истурив се засрамив да го е**м.. :)
Имам насекаде повраќано најчесто кога сум пијан дома во вецето во водникот, a ми се има десено и во креветот да повраќам али тоа 2 пати само еднаш во 8мо одд и пред 2-3 месеци :pijan:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom