Кога почнавте да се бричите?

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Прв ден нашколо,прва година,ги гледам сите пицнати избричени само јас и уште двајца(ташаци) со мов под носот како Гоцета,си дојдов дома и одма се избричив :)
Мајка ми на брат ми му ги депилира брковите уште од шесто одд,сега е прва год и он почна редовно да си се бричи:pos:
:pos:

јас ( 19 години ) сеуште немам брада, а камоли да се избричам ! :)

8мо одделение, не знам кое годиште ќе му дојде. Памтам имав само бркови, али густи, црни, за нигде бев, после е песна, ни памтам кога ми порасна и ми се оформи брадава.

Сега имам 23 години и почнав да се бричам на 17 години средно,второ полугодие,период беше април крај-почеток мај .... се сеќавам и на првиот брич што го купив од Жито Велес маркетот .... марка Жилете од 500 денари со делче што се вади и заменува и дршка (3 делчиња комада заедно гратис) се на се 500 денари .... прво брадата почнав ... имам лоша брада некако која не ми стои .... ретка ..... па после почнав мишките да ги бричам, тоа беше некаде на 19 години .... сфатив дека е време да ги стрижам коа почна мишка да ми смрди у автобус бр 2 правец Центар-Ѓорче .... :pos::icon_lol:

на 15 во прва средно имав само брк и то добар брк, а брадата некако и сега не сака да ми згусне баш нај нај, а шо кеф имам да имав уба густа мека брада нон стоп че ја носев оцртана, дали има некое чаре да се згусни незнам ама многу сум мрза за бричење најбрзо на 3 дена можи да се избричам порано ме мрзи ја чекам да поткрени малку.

На 15 год прв брич инаку од 13 почнаа брковите па крати со ножичи ова она немаше тогаш од овие машинките. Ден денес не ставам брич на лице освен за некои свечености ако има, инаку машинката бате и терај!

На 15 год прв брич инаку од 13 почнаа брковите па крати со ножичи ова она немаше тогаш од овие машинките. Ден денес не ставам брич на лице освен за некои свечености ако има, инаку машинката бате и терај!
Машинка користиш од оние како правоаголникот или ротирачките? :)

Седмо одделение, бркчињата уште си ги памтам на таа една слика од првиот пасош, три-четири години кога одеме по екскурзии резил беше сликата :pos:

Трета година средно :)
Сеа завршив четврта... инаку гледам да се бричам што поретко, на една недела отприлика брадата, а бркот на две хаа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom