Кога оставаш

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Оставам на времето да покаже, може во блиска иднина нема пак да бидам со тој што ме оставил или сум го оставила ама верувам дека луѓето се менуваат со тек на време и може некој после 5год да биде сосема друга личност. Ете може сум оставила некој на 16 год зашто се што сум сакала тогаш е забава и слобода, ќе помине тоа време и ќе имаме поразлични сфаќања и барања од тогаш. Никој од оние со кои сум била не го мразам до толку за да можам да кажам дека е засекогаш, несакам да ми се враќаат ама никогаш незнам шо носи иднината

Немам способност да ја предвидам иднината и не можам да знам што ќе ми донесе утрето, наредната година, по 5, 10 години... Така што, немам дефинитивен одговор на ова прашање.
Некој што успеал еднаш да ме привлече ги исполнува сите критериуми да ме привлече пак; од друга страна, некој што успеал еднаш да ме разочара ги исполнува сите критериуми да не сакам да имам ништо повеќе со него никогаш.
Ама животот е непредвидлив (сава табак осигурување :icon_lol: ) и не можам да знам што ќе ми донесе.
Сепак, има личности од моето минато за кои можам со прилична сигурност да кажам дека не би била повторно никогаш со нив.
Има и такви за кои не можам да тврдам, ама во секој случај доста сум решителна за вакви работи, па поголеми се шансите да не лижнам пак таму кај што сум плукала.

Arno so me ostavi so tek na vreme se vide deka ne sme bile eden za drug i si se pomiriv so toa i so sebe polesno mi e bez nea so nea se bese komplicirano ....:pos:

Tемава воскресе!
-Навистина воскресе.

Кога оставам, оставам засекогаш. Без контакти без муабети без дружења..Просто ме снемува засекогаш од нивни видик. Така ми е најдобро.

Friends the best hahaha so znam sakam iako znam deka bi bilo teska taa kombinacija i varijanta :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom