Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
Mi nedostiga vo momentot, zasto e daleku;
Mi nedostiga navecer, zasto nema koj da me gusne;
Mi nedostiga nautro, zasto nema koj da me pogali za meseto;
Mi nedostiga sekoj den i so netrpenie ja ocekuvam slednata sredba.

ми недостига наутро кога ке се разбудам а не е до мене,преку ден кога е на работа и посебно навечер кога се успивам без него-ми недостига СЕКОГАШ кога не е до мене :kesa:

ми недостига наутро кога ке се разбудам а не е до мене,преку ден кога е на работа и посебно навечер кога се успивам без него-ми недостига СЕКОГАШ кога не е до мене :kesa:

Побогу ! Кога е до тебе? :icon_lol:

Најмногу ми недостига кога ке си легнам без него и традиционалното гушкање пред спиење и наутро кога ќе се разбудам и него го нема, нема кафе, нема традиционално утринско мазење....

уф пм...

Во последно време преееемнооогу ми недостига.Ми недостига со секој изминат момент без него ми недостига неговото гушкање,ми недостигаат неговите очи..аааах се ми недостига...:(МИ ФАЛИИШШ

Sekogas koga ne e pokraj mene:(Eve i momentalno mi nedostiga....t.e. ne mi nedostiga sea bolna e ke me razboli i mene :pos2::pos2:

Najmnogu mi nedostiga koga sme na ratna noga togas sakam da e do mene i da se razbereme kako coveci i da se gushkame najsilno i da se iznastiskame i iznacunkame sekogas mi fali ama togas posebno

I don't like missing you. But I love having you to miss. (мојата омилена реченица)

Мене денеска ми фали. Најмногу.
Од тие проклети испити глава не можам да дигнам.
Ах,нема ли да помине и таа февруарска сесија:zlo:
Толку блиску а сепак толку далеку!

Mene navecer mi nedostiga najmnogu ama ne samo sakanata...tuku mnogu zenski ili podobro kazano.....jas imam golemo srce site gi sakam :pos2::pos2:

Најмногу ми недостига кога ке си легнам без него и традиционалното гушкање пред спиење и наутро кога ќе се разбудам и него го нема, нема кафе, нема традиционално утринско мазење....

уф пм...

се прашувам какво е тоа традиционално гускање?

Најмногу ми недостига навечер пред да си легнам...
и секоја вечер истите спомени ми се враќаат..

Најмногу? Кога чувствувам дека таа почнува да ме избегнува. Истотака по прекрасната вечер следниот ден кога не е крај мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom