Кога најмалку очекуваш?

• Креатор на темата Креатор на темата ludAAAAAA
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убај работи ми се случиле баш неочекувано и сега во последно време :wub: ...

Кога најмалку очекував дека ќе ја најдам вистинската љубов и дека ќе се заљубам, се случи тоа. Најубаво е кога нешто ќе се случи неочекувано, секако во позитивна смисла :)

Кај мене до ден денеска нема ништо такво.........ТАПА

неочекувано ми се десиле проблеми како вечерва колку само мислев да ја изгушкам изгњавам ама ние :duel:

Кога најмалку очекуваш милфица ти кажува дека е вљубена во тебе, дека се ја потсеќа на тебе и не може да те извади од глава. Одсекогаш сум сакал милфици ама ми се случува во погрешно време и на погрешно место + ја сум ги сакал ради секс а не ради љубов...да ти ебам остварување на желба о.О

Кога ќе се стават спонтаноста и лажното глумење со изненадувачки израз на очекуваното лице, ретко ми се случува да се изненадам себе си. Неочекувано можеби ќе се поклопат повеќе лица и ситуации ама и тоа е најверојатно поради претходниот период каде што сите биле присутни, освен јас.

Сосем спонтано и неочекувано се заљубив....првен се почна онака ради досада..а после :back:

Mi se slucilo licnost d ami go promeni zivotot vo rok od edna nedela .. I jas ne znam od kaj se pojavi ... I super mi e :)))

ХМММ.Убави спомени пробуди темата во мене.
Нај ненадејно досега сосема случајно.Се запознавме пред сендвичара.
Јас веке бев пред сендвичарата и чекав сендвич кога таа истотака дојде,воопшто ја немав видено пред тоа.
Се запознавме и нормално после сендвич пиевме кафенце,разменивме тел. бр. и после три дена падна првиот бакнеж(ама воопшто не очекував).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom