Кога најмалку очекуваш?

• Креатор на темата Креатор на темата ludAAAAAA
  • Време на започнување Време на започнување

ludAAAAAA

блесава џукела
Член од
26 септември 2007
Мислења
84
Поени од реакции
0
zasto sekogas koga najmalku ocekuvas ke ti se sluci nesto!koga nekoj ni na kraj na pamet nema da vi tekne deka toj/taa ke vi pise poraka vi pisuva ili vi se javuva i vi veli deka mnogu mu se svigate ili ve saka.se razbira taa licnost ja znaete,no ne ste ocekuvale takvo nesto od nego.ili pak koga ke mu titnete na nekoe/ja tip/ka i ne ocekuvate da vi vozvrati so nisto najmalku pak so poraka i ete vie odite do negde go ostavate mob. i koga se vrakate gledate poraka.sekako koga najmalku ocekuvas nesto da ti se sluci ke ti se sluci.vi se ima sluceno toa?

Мене постојано ми се случува така нешто кога најмалку очекувам. Сите убави работи и се што ми се случило било неочекувано.
Некогаш толку сум се надевала и сум очекувала, па ќе се разочарам и оп, кога најмалку очекувам, ќе се случело тоа што сум сакала да се случи.
Затоа за да се заштитам од понатамошни разочарувања, веќе не очекувам ништо и не се надевам премногу, се водам со паролата: Ако биде - супер, ако не биде ништо - ОК, ништо страшно и идам понатаму.

mislam deka se pogolemo vo zivotovmi se slucilo na toj nacin, azasto e toa taka,pa postarite velat ne ja siluvaj rabotata za da bidne sto zanam valjda ima nekoja visa sila :nesvest:

Кога не очекувам не се случува ништо.Кога се преправам дека не очекувам,пак не се случува ништо.Кога очекувам,ама ич бе...
Веројатно е до денов,многу песимистички постови оставам...

vi se ima sluceno toa?
скоро секогаш, затоа одсега не очекувам ништо и не планирам ништо! :) и затоа во поседно време ми се случуваат многу изненадувања :) d:toe:

уживам во тоа.мали слаки задоволства.ми се случуваат-не толку често,но ги има!

А секогаш кога очекуваш нешто баш тогаш не ти се случува. Марфиеви закони ништо друго. Затоа не се надевајте на ништо и кулирајте.

Da, mi se ima sluceno i vo momentot na slucuvanjeto sum sokirana i iznenadena:nesvest: no koga sega ke se vratam na tie momenti svakam kolku gi sakam. Mi go pravat zivotot po interesen...:toe:
Mi gi poremetuvaat planovite i me teraat povtorno da se koncentriram i da smenam planovi. Me teraat da zemam kontrola vo svoi race i da napravam nesto, srceto da mi bie pobrzo i da se zbunam...ednostavno gi obozavam tie momenti.
Tie momenti, onie ne planiraniranite me pravat del od mojot zivot. I bas poradi niv ne se cuvstvuvam kako zivotot da me uzminal, tuku jas sum donesla svoi odluki na tie iznenadni raskrsnici

Да ми се случуваат такви неочекувани работи и баш ме расположуваат некогаш...Кога сум нерасположен и кога ќе ми стигне некоја порака од некоја личност и ако пораката има интересна содржина баш се раположувам....А и јас знам да изненадувам така....Посебно кога сум во пијана состојба обавезно изненадувам така некој....:salut:

Па во тоа е убавината на нештата, да се случат спонтано. Да те изненадат пријатно кога најмалку очекуваш да бидеш изненаден. :)

Да се случуваше се така како што ние замислуваме животот ќе беше далееееку помонотон.

кога најмалку очекувам тогаш ми се дешаваат трагедии како оваа сеа..превара!:nesum:

Ми се има случено милион пати и многу убаво чувство е тоа, обично никогаш ништо не очекувам и испаѓа најубавото што можело да ми се деси.

ми се има случено порано а ми се случи и завчера...а не очекував искрено..
мислам, мене ми е интересно кога одеднаш ќе дознаам нешто такво...*smile*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom