Кога ќе слушнете за некоја добра серија ја чекате кај нас или...

• Креатор на темата Креатор на темата Max. N.
  • Време на започнување Време на започнување
Nie ne sme vinovni sto televiziite ne sakaat da potrosat paricka plus,za sekakvi serii ima termin e sega a1 se tolku limitirani kutrite.
Tocno e toa deka nekoi serii se premnogu forsirani posebno na a1 ako ide toa ke bide so meseci i meseci reklami,samo na a1,ekskluzivno,najgledanata serija itn.Covek nemoze da disi od niv kupile nekoja poskapa serija i po sekoja cena mora da im bide gledana,mnogu me nerviraat a1!

Ne be kakvo cekanje serija,ima edna japonska serija Naruto vo cel svet ja davaat ebate duri i vo srbija i bugarija kaj nas ne...i sega sekoja sabota na my space videos stavaat po edna nova epizoda i tamu ja pratam..nasive poprvo bi odkupile nekoja debilna serija teletabisi od kolku nesto vredno.

Си симнувам наравно од интернет. Ако чекам да дојде ке ДОЧЕКАМ. :tapp:

Кај нас досега, не ни давале нешто нови серии (со чесни исклучоци)...ПОшто повеќето подалеку од шпански серии..НИКАКО!...Прво барам по сателитскиве канали да не ја даваат, и ако не...Ја симињам...:)

Јас очекувам да почнат да ги даваат оние нашите серии,странските и не ги гледам баш

На пример страшно ми недостига Булки крај шините,имаше и други

Одвај ја чекам МОНТЕКРИСТО - феноменот од серија која наскоро ќе се дава на Скај Нет и Скај Нет Плус
серијата ги има соборено сите рекорди на гледаност, поголем дел од популацијата на гледачите биле мажи, а за време на Светското првенство во фудбал, во Аргентина била втора по ред најгледана програма
НАСКОРО...МОНТЕКРИСТО!

Не воопшто не чекам, си ја симнувам од интернет:toe:

Ја чекам така е поинтересно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom