Кога ќе пораснам ќе бидам...

• Креатор на темата Креатор на темата asdasdasd
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
koga ke porasnam sakam da sum teletabis :):zver::pos2:

Ѓубретарка у Комуналец.

jas koga ce porasnam sakam da bidam liar mislim lawyer

Коа ќе пораснам сакам да бидам голем.

G e G o напиша:
Не сакам да пораснам :nenene:... ама нема бегање от тоа, што било нека сум само да си имам убав живот и да си дочекам внучина :toe:

Од сигурни извори дознав дека Gego сака да биде оФца:pos:
А ја сакам да бидам клима уред:kesa:

koga ke porasnam sakam da bidam fotokopir i da svetam u zelena boja i samo u A4 format, porano sakav da bidam skener ama sea porasnav i znam deka fotokopir e pravata stvar za mene

Кога ќе пораснам сакам да бидам Администратор на Кајгана и сите да ме сакаат и да имам најголема репутација и да не ми даваат црвенки и да бидам ловец и да пукам со пушка и да убивам мечки и свињи диви и мечки и гугутки и мачки во мојот двор и мечки и диви свињи и тоа сакам да бидам:pos:

точкест напиша:
Кога ќе пораснам сакам да бидам Администратор на Кајгана и сите да ме сакаат и да имам најголема репутација и да не ми даваат црвенки и да бидам ловец и да пукам со пушка и да убивам мечки и свињи диви и мечки и гугутки и мачки во мојот двор и мечки и диви свињи и тоа сакам да бидам:pos:

А да не сакаш и мечки и диви свињи да ловиш?:pos::pos::pos:

јас пак се премислив! сакам да бидам командант(Шеф) на одред за воздухопловни подморници! леле топ ќе биде еј...
подморници во ваздух... мх мх мх... па уште испалуваат ракети земја-воздух-вода-пекол-фселена-4та димензија... ТОП(ОВИ)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom