Кога би можеле да го замрзнете времето...

• Креатор на темата Креатор на темата shady3
  • Време на започнување Време на започнување

shady3

Никогаш не вели никогаш..
Член од
22 февруари 2009
Мислења
110
Поени од реакции
61
...на еден ден во време по ваш избор, што би направиле? :vozbud:

Уф многу работи....Би опљачкал банка,би бил со најубавата девојка,и мноогу други работи..Ама пример еднаш го змрзнувам па го одмрзнувам па пак го замрзнувам и така цел ден.

Би лутал од лик до лик и би го гледал во очи онолку длабоко колку што веќе не можам да ги гледам луѓето. Би ги допрел за нивните дланки на начин како да се познаваме со години. Би скокнал од доволно висока зграда, и би застанал во моментот кога ми се овора черепот на ладниот асфалт. Би си ја погледнал таа плескавица од глава со надеж дека тогаш ќе успеам некако да се убедам. Да се убедам дека нешто добро се случува, па макар и се излажал себе си...

А може да го замрзнам и да го вратам назад :збунето: ...кога косата ја носев во кикици и имав пегички на лицето(не дека сега ги немам) и кога секој ден си возев точак и уживав да јадам сладолед од јагода(се дури не се испостави дека сум алергична на јагоди :тажно: ),кога си лижев лижавчиња и едвај чекав да стигнам до мастиката,кога се враќав дома со заруменети обравчиња ама среќна и задоволна до немајкаде,кога се нишав најсилно на лулашките тука во паркот,кога имав време да се загледувам во облаците и да погодувам на што ми личат?

Би си ја замрзнала 1995 година!

Не знам дали сте биле, ама кога сум во New Age кафичот, се чувствувам како да стои времето. Чудно е....

Ќе опљачкам банка и ќе земам премногу пари и после тоа ќе го ограбам Анхоч и ќе земам исто така многу делови.

Никогаш не би го одмрзнала! Хахахаха!
А тоа е како Clockstoppers??
Би им рекла на уште 2 личности да се допрат до мене кога го стопирам и да се утепаме од смеење, ама да се смееме до крај!
Ако во случај ми здосади(а нема да се деси) ќе ги вратам и ќе викнам други.
И така.. :smir:

коа би можела.......би го замрзнала денот кога последен пати го видов таткоми жив и здрав......ми фали и тоа многу R.I.P Dad

Јас не би го замрзнал,шо фајде,стрелката ќе стои на место,се статично вклучително и јас...нема да можеш да го одмрзнеш:toe:

....туку кога би можел да го убрзам...тогаш може.

Незнам уште, би чекал погоден момент за тоа, можеби на стадион кога манчестер ќе даде гол и така да поминам нис сите радосни фаци.....

Ќе станам лажливец, арамија, измамник, предавник...:helou:

Ау ова секогаш сум го сакала. Не да го вратам времето, туку да го стопирам. Би сакала на испит да го стопирам, да извадам книга (или да се прошетам низ амфитеатар за да видам другите што напишале).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom