Кое е вашето најголемо задоволство?

• Креатор на темата Креатор на темата _MACA_
  • Време на започнување Време на започнување
M

_MACA_

Гостин
Задоволството е чуство кога се осеќате исполнети,сигурни задоволни од нешто.Има повеке видови задоволства (духовно,материјално,физичко...)кои на некои начин ви го надополнуваат животот.Да слушнам ваше мислење...:wink:

П.С Ако има вакава тема се извинувам,бришете ја.

секс... (ме исполнува и физички и психички и духовно и ментално)

Кога лежам со една личност...која ја познавам веќе седум години...физичко, психичко, духовно задоволство...

Кога некој совршено осмислен, долго планиран, ужасно посакуван и потребен план ќе ми се исполни.
Нажалост ова толку ретко се случува.
Убавите нешта никогаш не ми се случуваат планирано, како што ЈАС сакам, туку скоро секогаш спонтано и неочекувано. Човек да не знае дали е во спонтаноста убавината или во задоволството од исполнета замисла... :toe:

Кога ќе успејам во нешто што одамна сум го планирал....

Задоволство,па како што кажа Псај,кога некој долго очекуван,осмислуван план ќе ми се исполни..и кај мене е ретко да:)
А инаку најсмирено сум се чувствувала изминатава ноќ,кога си направив парти фор уан на балконот,и така покриена со сок и чоколадо останав до зори:)дополнето со тивка музика...мерак!:)треба ова почесто да го правам.

kogake bidam smiren i naspan

Пиво,Доритос,природа,оган(без шимски пожар по можност) и за задоволството да биде мааалце поголемо една пријатна љубенка со мене.
Браво Псај,за плановите и спонтаноста,и двете имаат своја лепота,иако ја скоро секад се препуштам на планови кој буквално секад не се остваруваат,ама се тоа намерно,за да наметнеме спонтаност во нивното алтернативно остварување:pos:

So znam se mi e zadovolstvo a najgolemo zadovolstvo mi e koga sum so deckoto.

Кога пишувам, кога гледам филм сама, кога готвам, кога се спремам за излегување...

1. vodenje ljubov
2. igranje fudbal
3. jadenje cokolado :)

Nekolku pati se fakam sebesi kako so ogromno zadovolstvo jadam snikers. mmmm

Задоволна ме прави помагањето на другите, особено тие што ги сакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom