Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
научно докажано е кокаинот може да те направи попаметен ако знаеш како да го користиш
Сум читал дека Ајнштан користел кокаин не знам колку е вистинаТогаш не знам зошто досега конзументите на кокаин не придонесоа со некое научно откритие,теорија,технолошка иновација,лек или било што.Или можеби не знаат како да го користат,нели?
Ова на идивидидотком го прочита?Дека они постираат вакви научни откритија.
А и зависи како ќе го користиш, научно докажано е кокаинот може да те направи попаметен ако знаеш како да го користиш
Изгледа не ти е познато дека Сигмунд Фројд користел кокаинКај тебе такво чудо не може да направи целокупното годишно производство на Колумбија...
![]()
Изгледа не ти е познато дека Сигмунд Фројд користел кокаин
Ве разбирам што имате заостанати сфаќања, и татко ми и татко ми кои се на твои години така мислат ЛОЛ но кокаинот е дрога за господа и не може секој да си го дозволи, бар не квалитетна.
За други дроги не знам и не ме занимаат. Знам колку познати луѓе во македонија користат само, газда на едно многу познато радио, телевизија, една голема компанија... секако нема да ги набројувам овде по име и презимеПосебно во нашата работа ни требаат вакви стимуланти да не кренат
![]()
Извини не можеме сите да кажуваме како сме бесмртниТвојата работа е тресење глупости по форуми?
За ова не ти треба кокаин, одлично ти оди и без него.
Внимавај што си напишала и размисли дали си во право.Од дрогата умира само тој што се дрогира,а од коцката “умира“ цела фамилија![]()