M
Mamba.
Гостин
Знае ли некој да ми каже нешто за класен испит ?
Колку дена се оде, кога се полага итн... ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зависи кој предмет, ако треба и усно 2 дена , ако не еден и зависи од професорЗнае ли некој да ми каже нешто за класен испит ?
Не е тоа шо мислиме, најверојатно дечкото завршил година со 3 кецови(анкери, ласти, бандери...) па сега ќе треба да го помине ритуалот на иницијација.Тоа се тие теми на 7ми Јуни шо се отвараат)))))))))
Една вечер се оди части проф во кафана утре си положен.![]()
Fuck, со Слаткар ми улетаДо тиа шо врска немат а му е до заебанции че ги замолам да не пишат на темата.
Cosmic Girl - Не ми го дигаш више, сеа шо прајме ? ајде магла бе моме се гледа дека ти е само до лајковите.
Имав некој проблеми ваа година, може да се каже ( малер ме тепаше ) се разболив, сообраќајка, скршив прст итн...и ги наредив оправдани затоа одам на класен испит.
Де бе ај ? ти така части 12 професори у кафана и готово положен си ?![]()
1.До тиа шо врска немат а му е до заебанции че ги замолам да не пишат на темата.
2.Cosmic Girl - Не ми го дигаш више, сеа шо прајме ? ајде магла бе моме се гледа дека ти е само до лајковите.
3.Имав некој проблеми ваа година, може да се каже ( малер ме тепаше ) се разболив, сообраќајка, скршив прст итн...и ги наредив оправдани затоа одам на класен испит.