Класен испит

• Креатор на темата Креатор на темата Mamba.
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mamba.

Гостин
Знае ли некој да ми каже нешто за класен испит ?

Колку дена се оде, кога се полага итн... ?

Знае ли некој да ми каже нешто за класен испит ?

Колку дена се оде, кога се полага итн... ?
зависи кој предмет, ако треба и усно 2 дена , ако не еден и зависи од професор

Каа шо реков класен испит, не полагање само 1 предмет...сите предмети се полагат на класен испит. :)

ајде бее сите, јас еден полагав зошто не одев на тој час цело полугодие. Епа ако се сите предмети моли бога да не ти дадат два у ист ден.
Околу недела и пол се полага . 2 саата те цеди професорот , ако си му драг може така само кажи шо е клетка и ајт

Има такви како тебе многу но малку заминуваат на класен испит т.е требало да фатиш врски !

Тоа се тие теми на 7ми Јуни шо се отвараат :))))))))))
Не е тоа шо мислиме, најверојатно дечкото завршил година со 3 кецови(анкери, ласти, бандери...) па сега ќе треба да го помине ритуалот на иницијација.
Amirite or notrite?

До тиа шо врска немат а му е до заебанции че ги замолам да не пишат на темата.

Cosmic Girl - Не ми го дигаш више, сеа шо прајме ? ајде магла бе моме се гледа дека ти е само до лајковите.

Имав некој проблеми ваа година, може да се каже ( малер ме тепаше ) се разболив, сообраќајка, скршив прст итн...и ги наредив оправдани затоа одам на класен испит.

Една вечер се оди части проф во кафана утре си положен. :)

Де бе ај ? ти така части 12 професори у кафана и готово положен си ? :tapp:

До тиа шо врска немат а му е до заебанции че ги замолам да не пишат на темата.

Cosmic Girl - Не ми го дигаш више, сеа шо прајме ? ајде магла бе моме се гледа дека ти е само до лајковите.

Имав некој проблеми ваа година, може да се каже ( малер ме тепаше ) се разболив, сообраќајка, скршив прст итн...и ги наредив оправдани затоа одам на класен испит.

Де бе ај ? ти така части 12 професори у кафана и готово положен си ? :tapp:
Fuck, со Слаткар ми улета :(
Би ти посочила дека не требаше да се навредиш, се заебавав.. Али нишо од тој муабет.. секој нареден аргумент после Слаткар ми е неважечки, вклучително и овој.

1.До тиа шо врска немат а му е до заебанции че ги замолам да не пишат на темата.

2.Cosmic Girl - Не ми го дигаш више, сеа шо прајме ? ајде магла бе моме се гледа дека ти е само до лајковите.

3.Имав некој проблеми ваа година, може да се каже ( малер ме тепаше ) се разболив, сообраќајка, скршив прст итн...и ги наредив оправдани затоа одам на класен испит.

1.OK, фер е.
2. Не лажи средно си:D
3.Така веќе може.
Ќе се чуеш со класниот/та и ќе ти биде објаснето. Инаку на цел материјал се оди, ама ќе ти посочат што поточно да спремаш.
Кажи ни, шо оцени до сега си имал? Ова е практично прашање, нема цел да те направи мета на заебанции.

Да, денеска слично нешто како ти шо кажа ми кажа и професорката.Професорите че ми кажат шо да учам итн итн...

А за шо оценки сум имал...па од се по нешто, на полагање до сеа не сум одел...

Ти се договараш со професорите кога што ќе полагаш, ако сакаш одиш на дополнителна, ако сакаш не одиш.

Полагаш јуни и август (мислам дека е поразлично од вонредното полагање во поглед на роковите). Доколку во јуни положиш пример четири од дванаесет предмети, останатите осум ти остануваат за месец август. Околу материјалот и терминот за полагање ќе се консултираш со секој професор поединечно. Јазичните предмети ќе ги полагаш усно и писмено. Полагањето се одвива пред комисија; твојот професор и уште двајца други. Ќе ги замолиш професорите за разбирање, за да не те преоптоваруваат со многу материјал, сепак оправдано си отсуствувал и не си бил во можност да ја следиш наставата. Со среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom