Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
предлози НБА?
Cousins 28.5+
J.Holiday 19.5+
C.Paul 22.5-
Zlatna

Ryan Anderson ne igra,Lillard 17poena poluvreme,neka klaj uste 10 do kraj i Jru Holiday 20 barem ..minus eden par,ti ibam stakleniot,ke gi ubijat Clippersi .
Na drugo livce gi imam
Nowitzki 19.5+ 16poena
D.Williams 13.5+ 14win
DeRozan 24.5+ veke 16poena ima,neka klaj uste 9 do kraj
I I.Thomas 21.5+ za 5000+ dobivka .
Bar da se dobie nesto u pm .
Popopo,Lillard samo tri poena dade za 10min..krv da mu ibam ..
6/14 ..4/8 za tri poena,samo 4 poena za 2 dade i 4/4 od slobodni ..aj brate daj uste 7poena ..[emoji1]
Se raspuca bratmu McCollum,kur ke ide na sut sega ovoj ..
Vcera Melo istoto go napravi,asistirajki mu na Porzingis [emoji35] [emoji35]
DeRozan ne zede sut,piceto [emoji35]
Bar prodolzenia neka idat,neka krsat glava [emoji35] [emoji35]

Последно уредено:
Луѓе,шо бидна со Галата-Фенер?
Зошто е одложена,ќе се игра утре или?Последна ја чекам на еден листич....:kafence:

Зошто е одложена,ќе се игра утре или?Последна ја чекам на еден листич....:kafence:
Одложена ради бомбите и најверојатно нема да се изигра.

Ajde bre Lillard uste 7 ebani poena, samo 3 vo vtoro dae dali si normalen

Имало закани за терористички напад затоа е одложена.. Ако не се одигра утре евентуално задутре тогаш 1коеф зошто идат репрезентативни натпревари..

Вака сеа му се обраЧам на дотичниот Демјан Љиљард , мајка ти ги заборави тие боксерките calvin klein од бувљак што и и ги имаш земено,знаеш ти за кој зборам,не се прај на тошо ;) Па добро бе да ти ебам тоа брадата у покушају што ти е,да ти ебам фризурата "dragon" да ти ебам рамбовката no pain no gain да ти ебам све најмило што имаш.АБЕ КАКОВ All-star бе хахахахахах,жими се да се прашувам ја попрво би му дал на Костовски од Куманово него тебе . Иди бе земи работи нешто продавај кисело млеко може ке ти иде, не си ти за кошарка дефинитивно,не знам што си ги мучел твоите уопште да ти плаќаат за тренинзи.Кој ти се тие 3 поена у второ полувреме бе алоооо,дали си нормален лелеле каков цреп еј

Вака сеа му се обраЧам на дотичниот Демјан Љиљард , мајка ти ги заборави тие боксерките calvin klein од бувљак што и и ги имаш земено,знаеш ти за кој зборам,не се прај на тошо ;) Па добро бе да ти ебам тоа брадата у покушају што ти е,да ти ебам фризурата "dragon" да ти ебам рамбовката no pain no gain да ти ебам све најмило што имаш.АБЕ КАКОВ All-star бе хахахахахах,жими се да се прашувам ја попрво би му дал на Костовски од Куманово него тебе . Иди бе земи работи нешто продавај кисело млеко може ке ти иде, не си ти за кошарка дефинитивно,не знам што си ги мучел твоите уопште да ти плаќаат за тренинзи.Кој ти се тие 3 поена у второ полувреме бе алоооо,дали си нормален лелеле каков цреп еј
Vidi go ti nego,ke se izrezili ..ke ostane ma 26poena ..pleme mu ebam [emoji35] [emoji35]
Ne e kladilnicata za mene,den porano da se otkacam od ova,najubo e .
Ni DeRozan nema namera da si dade 4poena,a imase 21 treta cetvrtina,na poluvreme 18 [emoji2]

Последно уредено:
Ако може предлози за НБА за вечерашната понуда, и за поени на играчи.

Стефан Робер .... се работи за копиле од светски размери.
Шаркишиан е млад но пред се неискусен и наивен, може да наседне на некоја од валканите игри на Робер.
Ги погледнав последните мечеви на Шаркишиан, а тоа што неговите противници пробуваат да го прават е свесно да му го препуштаат првиот сет за потоа да дојде до опуштање во играта на Шаркишиан.
Вечер Шаркишиан ќе освои минимум сет со сигурност!
Има одлична квота за освојување на првиот сет и иако делува преоптимистички сепак вреди да се проба. Сепак НЕМА што ние само да го пробуваме Шаркишиан оди на победа и точка!

Stephane Robert-Alexander Sarkissian 2@3.01 Pinnaclesports
уплата во јунити: 3

Анализата одлична, но сепак пад. Си го освои Шаркишиан првиот сет, но емоциите не ми дозволија да го изиграм така иако коефициентот беше речиси еднаков како и да го добие мечот сепак се надевав а и многу сакав да биде во финале, сепак не бидна. Нема везе одиме понатаму.

Robert-Sarkissian 2@3.01/3 Pinnaclesports

Gonzalez-Sarkissian 2 @2.22/3 Pinnaclesports
Sarkissian-Gomez 2:0 @1.73/7 William Hill
Estrella Burgos-Sarkissian 2 @2.66/4 Pinnaclesports
Millman(-1.5 Sets)-Sarkissian 1 @1.847/4 Pinnaclesports
Sarkissian-Krueger 1 @1.57/6 Bet365
Sarkissian-Bangoura 1 @1.44/6 Bet365

Harrison-Sarkissian 2 @2.75 /1 Bet365
Sarkissian-Gianessi 1 @1.55/3 Bet365
Sarkissian-Jung 1 @1.8/3 Bet365
Bolt-Sarkissian 2 @ 1.72/3 Bet365

Моментална состојба унити: +17.26
Успешност на типови: 63.6%
Просечен добитен коефициент: 1.895
Вкупно уплатени унити: 43

Денеска се знае, ќе го демолира на Аргуељо шљакашот и нема што тука нешто плус да се додаде.

Sarkissian-Arguello correct score 2:0 @2.38 William Hill
Уплата во единици: 4

Анализата одлична, но сепак пад. Си го освои Шаркишиан првиот сет, но емоциите не ми дозволија да го изиграм така иако коефициентот беше речиси еднаков како и да го добие мечот сепак се надевав а и многу сакав да биде во финале, сепак не бидна. Нема везе одиме понатаму.

Денеска се знае, ќе го демолира на Аргуељо шљакашот и нема што тука нешто плус да се додаде.

Бренд го напре на форумов Sarkissian :D

Пред некоја година Бамберг Бриџ беше хитот, сега е Шаркишиан :icon_lol:

А знаеш дека ми го потите курот со Саркишиан онака ептен?

А знаеш дека ми го потите курот со Саркишиан онака ептен?

Сакаш да кажеш дека ти играш попаметно а? Твојте типој се прекрасни а мојве не. Дај ми статс да видам колку имаш успешност, зато шо ако ги следеше мојве типој и уплати сега ке имаше чарче колку шо си е напишано. Еве ти го за некој сат 2-0 пиши го на 2.4 во спортлајф ти давам сигурна утакмица сакаш послушај сакаш не јас ќе си ги пишам типојте има некој шо сака да си препиши можда секако фри ги давам не ги наплаќам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom