Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
судијата денес на Киево - Верона
JhWoJiB.png

во Моцарт над 4.5 е уште 1.75..на нет е качена доста. бет365 ја качи на 6.5 границата уште кај 1 (башка што е градско дерби и се очекуваат картони)

Да дае господ на Абердин сите утакмици до крај на сезона вака да им завршуваат.
А што е најтрагично се мислев меѓу абердин и хартс (кои моментално 1-0 си водат)...

Alessandria - Albinoleffe 1 1.5
Domakinite se podobra ekipa, finansiski stabilni i ambicii za vtora liga! Albinoleffe nisto posebno, daleku se od tie vreminja koga bea stabilni vo Serie B.

Como - Ascoli 1 2.2
Mecot ke se odigra vo Novara, znaci vo neutralen teren. Se vrakja kaj Como za utresniot mec Ganz. Dobro e sto pred nekolku dena Novara-Como 0:2 zavrsi, znaci pak ke igra vo toj stadion Como i protiv poslab protivnik i so EBAGUA vo napadot mislam ke pobedat.

Успеав да ја препишам и тоа за посигурно ја ставив AH (0) со 1.7 и си го зедов здравјето....:yid:

Стевенејџ 2+ цела
Вимблдон 2+ цела
Ковентри 3+ ..

Онака, еднаш у живот дај да фатам енглези, да ти ебам и кралство и кралица и бобија и све[DOUBLEPOST=1443886792][/DOUBLEPOST]
Scounthrope t1
Leyton t1

Vamos! Da ne ja lupam kralicata

АЈДЕ БЕ СКАНТРОП СЕ ДА ВИ ЕБАМ ПЕДЕРСКО

Последно уредено:
ahahaahaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaahahahah kaki dzoni kaki kurov moj dali vidovte so se desi so topkata na barsa-sevila e taa jas ja imav t2 :) :P :XD xDxZxd DxdXD

Често пати играм некои англиски ШКЉ дивизии 3+, гг3+ или 2+ полувреме, и сфаќам дека милион пати е посигурно да си издвојам некој сигурен кец од Серие Б (италија) кој 90% од случаевите упаѓа Х-1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom