Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ја имам Ајакс т12+ и класика 0-0 на полувреме све да му изнаебам....да не ги пишев 5-0 ќе водеа гнасите

Вчера паднав само на Фрајбург - Вердер 2+ за 17к, денес ако пак паднам само на Ајакс 2+ се откажувам од кладење. #исповед

Чекај, можеби те смешав со некого, ама не беше ти истиот што пред неколку недели кажуваше дека кладењето е супер, и нашите кладилници се супер, и дека заработуваш убаво од нив? Извини ако те смешав со некој друг.

Чекај, можеби те смешав со некого, ама не беше ти истиот што пред неколку недели кажуваше дека кладењето е супер, и нашите кладилници се супер, и дека заработуваш убаво од нив? Извини ако те смешав со некој друг.

Не знам дали имам постирано на форумов, веројатно да штом се сеќаваш :) И точно е. Не заработувам од нив, си имам друга поштена, платена работа, ова ми е само дополнителен извор за средства и адреналин. Водам евиденција и си имам посебен новчаник кој ми е само за коцкање, пари дојдени и отидени во кладилница. Под 1000 уплата не памтам кога сум направил последно. Инаку за постов погоре, не верувај на човек што збори во афект :) Ама ептен голема фрустрација е 2 дена по ред да губиш заради 2+. И тоа на 10 000 уплата. И тоа на можеби најнапаѓачките екипи кои ги знам.

Прееска Чезена...сега Парма...:facepalm: ајде можете до СКУДЕТО:uzi:

Некој предлог за дуплирање, после 17:30 утакмици?

Инат Рома да ја играм, инат.

ccc roma i atalanta skapanici edni nikogas poveke na livce

Овој Дарцис е ментално умоболен човек.[DOUBLEPOST=1425832259][/DOUBLEPOST]Џабе плачам тука,не сум ја Џони.....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom