- Член од
- 27 јануари 2015
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 127
14:00 ОМСК : Торпедо 2 (4.05)
FT 2:3
Ако ме следеше некој со здравје да си ги троше парите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
14:00 ОМСК : Торпедо 2 (4.05)
Јас те следев ама ја врзав со Катар 2,Данска 1,Ниорт т12+,Псв II т22+,Бари т21+FT 2:3
Ако ме следеше некој со здравје да си ги троше парите.
види бе го имам Егерт 5,5 знаев дека ќе има контри и такви ствари, ама сите контри за Сван идат, 8 гола има во прво Сван...
Го играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.
Реално ГЕР претходно, а и ПОЛ сега требаше да бришат под...Кој цен пехар, Франција ќе го избриши подот со нив.
Реално ГЕР претходно, а и ПОЛ сега требаше да бришат под...![]()
Да. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.Тоа не е многу реално. Франција е две класи подобра и од Полска и од Германија.
Да. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.
Како велат америте; ,,тоа што не можеш да го купиш со пари, купи го со многу пари,,
Да се разбереме, боли ме уво кој ќе биде прв, овој спорт за мене е мртов веќе.
Германија и Полска во НИКОЈ случај не се подобри две класи од Катар. Само малку подобри, недоволно да го покријат импактот на судиите и фамата околу домаќинот. Франција е друг Универзум за Катар.
Ти се поклонувам и тука завршувам со дискусијата,пошто морално сум победен.
Само да ти посакам голем успех во кладењето. Среќно.Не знам што ти е филмот, дискутирав најнормално за квалитетот на екипите. Не сум јас виновен што три чисти немаш.
abe hrvatska osvaja sto ti eГо играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.
3kolku ima eggert?