Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
види бе го имам Егерт 5,5 знаев дека ќе има контри и такви ствари, ама сите контри за Сван идат, 8 гола има во прво Сван...

Го играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.

Го играше некој Катар бе момци? 1.95 беше за чаршафиве, вредеше да се стави една МКД плата, пошо резервиран е пехарот за домаќинов.

Кој цен пехар, Франција ќе го избриши подот со нив.

Тоа не е многу реално. Франција е две класи подобра и од Полска и од Германија.
Да. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.
Како велат америте; ,,тоа што не можеш да го купиш со пари, купи го со многу пари,,
Да се разбереме, боли ме уво кој ќе биде прв, овој спорт за мене е мртов веќе.

Да. Исто како што се и ГЕР и ПОЛ две класи подобри од Катар.
Како велат америте; ,,тоа што не можеш да го купиш со пари, купи го со многу пари,,
Да се разбереме, боли ме уво кој ќе биде прв, овој спорт за мене е мртов веќе.

Германија и Полска во НИКОЈ случај не се подобри две класи од Катар. Само малку подобри, недоволно да го покријат импактот на судиите и фамата околу домаќинот. Франција е друг Универзум за Катар.

Германија и Полска во НИКОЈ случај не се подобри две класи од Катар. Само малку подобри, недоволно да го покријат импактот на судиите и фамата околу домаќинот. Франција е друг Универзум за Катар.
:bravobe: Ти се поклонувам и тука завршувам со дискусијата,пошто морално сум победен.

:bravobe: Ти се поклонувам и тука завршувам со дискусијата,пошто морално сум победен.

Не знам што ти е филмот, дискутирав најнормално за квалитетот на екипите. Не сум јас виновен што три чисти немаш.

Не знам што ти е филмот, дискутирав најнормално за квалитетот на екипите. Не сум јас виновен што три чисти немаш.
Само да ти посакам голем успех во кладењето. Среќно.

abe hrvatska osvaja sto ti e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom