Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да ја пратам Вардар, на резултати пак не ми ја дава :boksix:
На официајлната на СЕХА најдобро е за пратење и состави има и све Добривоје маме им плака на Нексе 9 гол има а шо состав Вардар имаат да ти се плаче ако те заебе ова

Осеќам леванте ќе ме ебе вечерва, осеќаммм

џабе..копилињата нема да постигнат гол туку мирно ќе си заврши колку да не изнервира..копилиња гнасни бе,кој ја измисли т1 играта крв да сери да му ебам се

џабе..копилињата нема да постигнат гол туку мирно ќе си заврши колку да не изнервира..копилиња гнасни бе,кој ја измисли т1 играта крв да сери да му ебам се
Мамата да му ја ебам...ама ние сме криви т.е јас...ја пишав колку да крени коеф демек....цццццц

Олимпиакос умрете да ви ебам племето ваше смрдено..како е можно бе вакви работи да ми се случуваат,еднаш Баерн го пишав т1 1-0 ми заврши,реал со базел и тој 0-1..сега ете олимпиакос по којзнае кој пат т1 и тие 1-0 ми завршуваат..како е можно бе пичката матер нивна да му ја изнаебам..умрете копилиња едни гнасни грчки

Морав се да му испцујам за да фати магијата

Мора да се извиниш во стилот извинете грчки педери![DOUBLEPOST=1418844231][/DOUBLEPOST]Добро бе што ви е ? Борусија води и никој ништо не коментира? :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom