Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е што да ги имаше тие 200 евра да ги пушташ по синглови немаше исто да размислуваш како пример сега со овие што си ги пуштил најверојатно за 500 ден или некоја илјадарка

Такво играње не се почнува со 200е туку треба многу поголема банка, инаку верувам дека исто би изиграл - само утакмици чии коефициенти имаат вредност. И немора 200е да биде можеш да почнеш и со 2000 ден на пример пак ќе беше 30.000 денари за 1 недела а наместо тоа ја сум сум на пола од таа сума. Баш ќе водам статистика и понатаму па на крај месец ќе видиме состојба.

Мали се шансите за 1 таму според мене, ако веќе одам на ризик утакмица попрво НК Загреб би ја изиграл 1 (5.2) со Ријека отколку Киево со Интер (3.8 коеф).
Ријека се без Квржич, Лешкович и Вешович + Крамарич и Томечак после натпреварот со Севиља (11.12) се жалеле на мали повреди па не се 100% сигурни + додај фактор умореност..

Интер чорба,безамбициозни,додека Киево ги гледав последните 2-3 дуела,се имаат претворено во стварно компактно тимче кое за цело време на мечот знае што сака.........има валуе ќе го пробам 1 на ситно..........

Да ве пρашам дали може да се отвоρи аκаунт на бет365 ама пρитоа да не стигне ливче дома и κаκо оди повлеκувањето на паρи?

Да ве пρашам дали може да се отвоρи аκаунт на бет365 ама пρитоа да не стигне ливче дома и κаκо оди повлеκувањето на паρи?
А од кога стигаат ливчиња од бет365 ? :LOL::icon_lol:
Како ги ставаш така и ги повлекуваш или од скрилл на бет365, или од картичка на бет365 и обратно.

Како ги ставаш така и ги повлекуваш или од скрилл на бет365, или од картичка на бет365 и обратно.
Па мене поρано ми има стигнато ливче од бет365 κаκо демеκ ми се заблагодаρуваат за ρегистρацијата таκа нешто затоа пρашувам

Па мене поρано ми има стигнато ливче од бет365 κаκо демеκ ми се заблагодаρуваат за ρегистρацијата таκа нешто затоа пρашувам
Писмо стига со KYC код на домашна адреса

Варесе 1-х шо ги ебам шо ги сечам, ќе ја пуштам со 300

За денес ги изиграв овие: Евертон-1. Емполи-1. Депортиво-1. Троес-1. Травзон-1. Уплата 150 .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom