Za utre da iskombinirame kanter strajk na sitno
1. Paravision vs Ninjas in Pijamas 2:0 tocen (2.30)
Paravision momentalno se najdobriot ruski tim, go zemaa toj primat od Team Spirit, i se 4ti na rang lista, loso igraa na prethodniot turnir, ama ja mislam deka lesno ke gi pobedat nindzite, koi se samo senka na nekogasniot NiP kade sto zarese i palese...
2. Team Spirit vs Liquid 2:0 tocen (1.60)
Spirit iako ima glava za glava pojaki igraci od Paravision, i vo timot go imaat vtoriot najdobar igrac u svet (Donk) sepak spored mene napravija los izbor sto go smenija in game liderot i zatoa sega momentalno se 8mi na rankingot.. Likvid se u katastrofalna forma, poslednote 2 turniri katastrofalno izigraa, baska smenija dosta od rosterot i go donesoa stariot lisec Elige ama bateto ne moze sam koga ima slepci vo timot.. Momentalno ne se ni vo top20 na ranking..
3. Mouz vs Mongolz 2.5+ mapi (2.10)
Favorit se gluvcite, 3ti u svet, iako i mongolite se vratija vo top 10.. Mislam deka 2:1 ke pobedi Mouz (2.80 koef), ali posekako smetam deka na svoite pikovi ke si zemat, mouz na dust a mongolite na mirage.. verojatno na nuke ke se odlucuva..
4. Vitality vs 9z globant tocen 2:0 (1.35)
Najdobriot tim vo svetot peotiv anunimusi.. za ovie iskreno prv pat slusam.. 1.05 e za obicna pobeda na vitaliti, pa samoto toa ti kazuva deka ke bide rezil da izgubis mapa od botovive..
Vkupno 10,4 kvota povelete na 200ki