ComfortablyNumb
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 5.924
- Поени од реакции
- 22.364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Run and gun bash ne nec, nad 20 fauli imaa I igraja samo na kontri, I podobri bea od olimpijakos, tvrd, nezgoden protivnik.Ќе ја отвараме ли сезоната ? Интересен тип ми се гледа овој 1-2 прво & 3+ крајно за натпревари каде што очекуваме голови
Слован подобар тим, даваат но и примаат голови башка на гостински терен против Мјалби кој е на средина на сезона во подобра натпреварувачка форма па очекувам голови. Вторава ист случај, Олимпијакос на домашен терен и со многу подобар тим ама од друга страна овие Нец ги пратев последнава сезона класичен ран анд ган тим така да очекувам натпревар со доста голови тука
Прегледај го приврзокот 484208
Зошто не би примиле?0 e-5.5, 2 e 7.5, не знам само дали нашите кладилници ќе примаат уплата на тие коефициенти ?
![]()
Што ти реков јас на тебе?Х e-5.5, 2 e 7.5, не знам само дали нашите кладилници ќе примаат уплата на тие коефициенти ?
![]()
Исто и за ова утакмица во среда на 13, Х е 4, 2 е 6.25
![]()
Igra samo ednas vo odprilika nekolu dena, i se toa se pravi live zasega imase oblozi iceland 2 , ecuador b, armenia i normalno Azerbeijdan i sega cluj sto conferencija e top info so golem limit.....Koga ke nacekam sledno ke spodelam ako pruzi prilika ama varem mi gi otvoria ocite, igraj samo koga imas info ne se kockaj kako klosar iako igram samo za zabava na muninum.Пуштај од време на време бате, и ние да се опариме.