Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
733145954_2788217551571701_4290415137671066317_n.png

735482729_27234905066151121_587930968391734848_n.png

Исто, неможеше да издржи за тај брејк во 3ти сет.. И секако дека ме заеба за еден гејм на крај. :D

Ќе ја отвараме ли сезоната ? Интересен тип ми се гледа овој 1-2 прво & 3+ крајно за натпревари каде што очекуваме голови

Слован подобар тим, даваат но и примаат голови башка на гостински терен против Мјалби кој е на средина на сезона во подобра натпреварувачка форма па очекувам голови. Вторава ист случај, Олимпијакос на домашен терен и со многу подобар тим ама од друга страна овие Нец ги пратев последнава сезона класичен ран анд ган тим така да очекувам натпревар со доста голови тука

Screenshot 2026-08-04 170044.png

Ќе ја отвараме ли сезоната ? Интересен тип ми се гледа овој 1-2 прво & 3+ крајно за натпревари каде што очекуваме голови

Слован подобар тим, даваат но и примаат голови башка на гостински терен против Мјалби кој е на средина на сезона во подобра натпреварувачка форма па очекувам голови. Вторава ист случај, Олимпијакос на домашен терен и со многу подобар тим ама од друга страна овие Нец ги пратев последнава сезона класичен ран анд ган тим така да очекувам натпревар со доста голови тука

Прегледај го приврзокот 484208
Run and gun bash ne nec, nad 20 fauli imaa I igraja samo na kontri, I podobri bea od olimpijakos, tvrd, nezgoden protivnik.

Х e-5.5, 2 e 7.5, не знам само дали нашите кладилници ќе примаат уплата на тие коефициенти ?

Исто и за ова утакмица во среда на 13, Х е 4, 2 е 6.25

Х e-5.5, 2 e 7.5, не знам само дали нашите кладилници ќе примаат уплата на тие коефициенти ?

Исто и за ова утакмица во среда на 13, Х е 4, 2 е 6.25
Што ти реков јас на тебе?

Gazdata go smeni brendot od Tipico mu istece fransizata so drugo ime, dodeka se menjase se on i sefot bosanec mi ebea mama od dranje i vikanje za gluposti ne poradi moi greski esnostavno mora na nekoj da se izdisat posto na tie sto trebase im dadoa otkaz.... od otvaranjeto doseha kladionicata e vo minus bidejki denes fativ Azerbejanska mafija, dvajca luge imaat 5 accounti normalno so licni karti od drug, ama problem e sto 1 account ima 11 pogodoci nad 3 kvota so samo eden promasen, denes istiot account podogi kvota 8 za 200 evra kade sto uste 2 accounta vo ista sekunda uplatile po mala suma ista na kvota 8, Cluj sleden gol. Sega igraa so Tromzo, prviit account stavi 1000 evra uste koga otvorivme i tie samo e igraat kofa imaat info.. istite luge se baftaat po tipwin i Admiral so istara sema.....Ednas taka fativ posto rabotam 15 godini gi znam tie raboti vo kladilnica i mu kazav na gazdata se rabotese za pojak slucaj a dobiv samo 0 nikakov pocit ni nekoe zholemuvanje, denes si moclam posto batkite mi davaat dobar tips, poleka ti idi pametot moze i da gi prepises.

Пуштај од време на време бате, и ние да се опариме.
Igra samo ednas vo odprilika nekolu dena, i se toa se pravi live zasega imase oblozi iceland 2 , ecuador b, armenia i normalno Azerbeijdan i sega cluj sto conferencija e top info so golem limit.....Koga ke nacekam sledno ke spodelam ako pruzi prilika ama varem mi gi otvoria ocite, igraj samo koga imas info ne se kockaj kako klosar iako igram samo za zabava na muninum.

Back
На врв Bottom