Километража на автомобил - совет

• Креатор на темата Креатор на темата riki pilot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2008
Мислења
398
Поени од реакции
212
епа вака при купување на автомобил или друго превозно средство до која максимално ограничена километража можеш да си дозволиш да го купиш возилото значи ако е од 0 до 100 илјади км е добро да земеш а ако надминува 140км160км па нагоре мислам дека нема зашто да ја купувам колата само ке си зададам повеке проблеми ке треба да се менyват делови кажете вие што мислите ?

zavisi sega avtomobilite se poizdrzlivi taka da teraat i povejke kilometri, znam avtomobili i so po 350 000 si teraat dobro ;)

порано кога имало застави и фиати се гледала на километража (за состојбата на моторот мислам) сега во денешно време мислам дека нема потреба воопшто да се гледа. еве јас имам дома нисан 200 000 има поминато и да не го подречан до сега само потрошни материјали се менувани. филтри уље гуми кочници.. тоа е ! моторот се осеќа дека има снага сеуште - нит уље троши ни повеќе гориво.. све си е нормално

Јас имам пријател има пасат со 450.000 изминати км и нема никакви проблеми и се си е нормално,исто така друг пријател има голф 3 со 500.000 км и тој тера уште голфот беше каросериски попуштен и го фарбаа и крпеа а пасатот е топ освен што се познава излижаноста на внатрешноста, така да јас мислам дека не е толку важна киломтетражата како што е важно да биде редовно и со оригинални делови сервисирано возилото и да биде возено нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom