Кичевчани силувале 13 годишно девојче!

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
прво,тоа девојче не требало да биде толку касно надвор,ама од кај да знаеме,можда тие дегени ја задржале!затоа не може да се обвинуваат нејзините родители(не знаеме ни дали ги има)!а второ,тие имбецили кои незнам како воопшто помислиле да го силуваат тоа девојче треба да се прикажат јавно на плоштад и сите да ги тепаат за да им дојде памет..ама кај нас,нема нижто да им се деси,гарант ќе ги осудат максимум на 2-3 год,а ова да се случеше во странство,сигурно ќе беа осудени на 15-16 год!греота за девојчето,со ова и го уништиле животот!

Нема што да се дискутира за овие трба смртна казна а родителите ако ги има бидејки не знаеме нисто за нив дали ги има ако ги има де се утврди нивната одговорнос
И тие што велите чинот се случил во 1 часот од кај знаете во колку часот била девојчето било викнато од едниот од нив кој и бил познаник можеби отишла во 9 и тие не ја пуштиле да си оди
Тие за мене се изроди 13 годишно дете цел живот ке има трауми од нив
А тие што велите дека детето мошеби е Албанка ако беше Албанка досега ке имаше востание во Кичево ке имаше жртви

Of mori majko!!! Mislam deka nekoi od vas nemaat pojma shto znachi siluvanje za edna zhena a kamoli devojche od 13 godini.

Ne e toa samo butanje na penisot vo edna dupka, malku kje ja boli ama i ne e tolku strasno. Vaka obichno mashkite si mislat.

Pomislete malku vasha sestra ili kjerka da e na 13 godini i nejze da i se sluchi istoto i da chitate na forum deka nekoj napishal kurviche...

Strashno kolku sme beschustvitelni i malogragjani..

Море девојчињата сакале да се работат, времето им е. Како викаат, ако ја движиш иглата, не ќе можеш конецот да го вметнеш внатре.

Море девојчињата сакале да се работат, времето им е. Како викаат, ако ја движиш иглата, не ќе можеш конецот да го вметнеш внатре.
Ајде да направиме еден експеримент, ја и уште тројца да те начекаме тебе во еден саат по полноќ со намера да ти вденеме водоводџиска цевка фи-многу, а ти мрдај ја иглата па да видиме дали ќе влезе . Важи? Време ти е............

Ајде да направиме еден експеримент, ја и уште тројца да те начекаме тебе во еден саат по полноќ со намера да ти вденеме водоводџиска цевка фи-многу, а ти мрдај ја иглата па да видиме дали ќе влезе . Важи? Време ти е............
Шо шлапате глупости. Од кај знаете дека девојчето е силувано? Ај бркајте си ја својата работа, оставете го случајот на надлежните.

Toj kojsto ke izvrsi obljuba ili drugo polovo dejstvo vrz dete, ke se kazni so zatvor od sest meseci do pet godini.-vaka vika nasiot zakon.Do sudijata e kolku ke izrece tocno.Moe mislenje e deka e malce zatvor za ovie neluge.
тоа е многу малку!срамота!

Ова е шлапање глупости.

Шо шлапате глупости. Од кај знаете дека девојчето е силувано? Ај бркајте си ја својата работа, оставете го случајот на надлежните.
Македонија е демократска држава и секој може да шлапа глупости колку сака, а за да не остане твојот првичен коментар само како шлапната глупост, предложив експериментално да го провериме.

Едит - А извршителите треба да се осудат на доживотен затвор

Ова е шлапање глупости.

Македонија е демократска држава и секој може да шлапа глупости колку сака, а за да не остане твојот првичен коментар само како шлапната глупост, предложив експериментално да го провериме.
Ќе ми се фанете за таквото. Ќе ве масакрирам, како што беше случајот пред 2 недели со Елена.

А што може да е идиоту не ли е силување се работи за 13 годишно дете си читал ли ти закони може и за педофилија да ги осудат 31 годишен е едниот силувач брее колку идиоти се родиле во оваа држава

Е од вакви работи кожа ми се крева само не ми е јасно зошто ако се полнолетни не им ги кажуваат имињата него им даваат иницијали вакви луѓе не треба да се кријат јавно кажување на имињата за да утре нивните фамилии да трпат срамови да ги покажува со прст секој што ги знае.За овие луѓе треба со иста мера да им се тера памет во затвор сигурно луѓе што радо би ги силувале и нив па дај господе секој ден во затвор без кур у гс да не им помине

Е од вакви работи кожа ми се крева само не ми е јасно зошто ако се полнолетни не им ги кажуваат имињата него им даваат иницијали вакви луѓе не треба да се кријат јавно кажување на имињата за да утре нивните фамилии да трпат срамови да ги покажува со прст секој што ги знае.
во право си!треба доживотно да се обележани!

Ќе ми се фанете за таквото. Ќе ве масакрирам, како што беше случајот пред 2 недели со Елена.
Девојчето ја немаше таа среќа да биде опасен Џек Мевосек ала јахутерминал.
Одговорот на твоите идни постови наменети за мене го имаш на пп, да не ја труеме веќе темава.

Е од вакви работи кожа ми се крева само не ми е јасно зошто ако се полнолетни не им ги кажуваат имињата него им даваат иницијали вакви луѓе не треба да се кријат јавно кажување на имињата за да утре нивните фамилии да трпат срамови да ги покажува со прст секој што ги знае.За овие луѓе треба со иста мера да им се тера памет во затвор сигурно луѓе што радо би ги силувале и нив па дај господе секој ден во затвор без кур у гс да не им помине

navistina... takvi izopaceni sustestva treba da ostanat za cel zivot obelezani...idioti izopaceni! i ce molam ne go narekuvajte devojceto kurvice zatoa sto toa enajmalku vinovno za situacijava. ja napadnale 4 izopaceni 30 godisni degeni. nikoj ne go sak toa a najmalku 7 oddelenka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom