Кибрит - несудени раперчиња

• Креатор на темата Креатор на темата Spiegel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.320
Уште еден доказ дека интернетот е штетен за ''децата'',премногу информации добиваат добиваат кој не се за нивна возраст.Слушнете го само текстот,и јазикот со кој се изразуваат :tapp:Не дека сум многу постар од нив,но на нивна возраст незнаев ни што е тоа пи*ка,а не пак да корирстам разни пцовки и вулгарни зборови:tapp:Се срамам од денешнава младина т.е од децава.

За жал не се единствените деца кој вака се однесуваат,погледнете клипчиња на јутуб ќе видите дека има премногу како нив,телевизијата и интернетот премногу лошо влијаат на нив.Искочете во маало и запазете го речникот на децата од 9-10 години.
Еве уште еден пример,детево е во филм дека е ѕвезда и си има дури фан пејџ,и прави јутуб видеа за неговите фанови.

Многу влезени у филм "дечкиве". Ме интересира што викаат нивните родители за ова? Знаат ли уопште што прават?
Па мајкуму стара, само 5-6 години сум поголем од дечиштатава, јес да и у мое време у основно кога бев на нивна возраст имаше фраеришта и све (секад ги имало) али не до овој степен. Малце треба домашните да се ангажираат повеќе, ова е 70% од неаслано домашно воспитување.

едит: :tapp:

Леле немој , ме уплашивте...

Ова требит да се опериттттттттттт

Вие па барате поента у заебанции од 10 годишни деца. Баш се кул мислам... за нивни год. Ха.

tumblr_lvg4yawRxK1r5xzspo1_500.jpg

Sorry, ама децава се уште еден доказ дека се движиме кон Idiocracy.

Со други зборови, не знам дал да плачам, ил да пеам е работава...

НЕ ги заедевајте они се кибрит .. ! ХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХ !!!!! ме насмеа многу воа .. ! :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom