Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Момче1 и Девојче1. После ако има уште по некој, ке добие соодветна бројка.

Кога мајка ми била бремена со мене, по носењето т.е по обликот на стомакот сите и кажувале дека носи машко дете. И така моите си измислиле име - Марко! Арно ама се родило девојче и ги фатило тотално неспремни :pos2: И како да се вика, како да се вика и на мајка ми и текнало за некоја си нејзина пријателка што ја запознала на одмор во Хрватска - Инес и така паднало моето име! Како мала ич не си го сакав ми личеше на машко, али сега си го обожавам!

Ај кога сме веќе кај имињата да ви кажам една случка. Кога се родила баба ми се договориле да се вика Милева и го пратиле татко и да ја запише во црква. Арно ама овој човекот си бил малку поднапиен и го заборавил името. Кога го прашале како да ја запишат, овој онака малку збунет, си се трезнел со струмка(газоза), не му текнувало името, ма не му текнувало ни едно име. И што ќе прави пуст човек па си ја запишал СТРУМКА!:pos2:

Жити мајка Струмка ли се вика жената?
Значи стварно, кога ќе видам некои безвезе имиња, колку и да го мразам моево, постои утеха дека има и погрди.

Ее Струмка е милина , да знајте шо има :).

На другар ми татко му требало да го крстат Валентин. Арно ама се погодил тој матичарот шо го запишвал некој неписмен, и наместо Валентин го напишал Ливанте :), и така си се вика чоеко, Ливанте :).

Ее Струмка е милина , да знајте шо има :).

На другар ми татко му требало да го крстат Валентин. Арно ама се погодил тој матичарот шо го запишвал некој неписмен, и наместо Валентин го напишал Ливанте :), и така си се вика чоеко, Ливанте :).
wtf?...Ливанте, зар и вакво име постои :pos2:

ehe kakvi li ne postojat,licno poznavam dve deca koi roditelite gi krstile citaj-----Haralampije (na galeno go vikat lajmo) gledaj kako samo se onakazeni decava so imeto

е ова стварно не е можно :nesvest::nesvest::nesvest: а машко или женско е Харалампије :pos2: какво и да е не сакам да сум во кожа :nesum:

е ова стварно не е можно :nesvest::nesvest::nesvest: а машко или женско е Харалампије :pos2: какво и да е не сакам да сум во кожа :nesum:

maski i veruvaj najneprijatno im e koga treba da se zapoznaat so nekoja devojka samoto ime gi koci :nesum: i da i jas ne sakam da sum im vo koza

Се викам по прабаба ми Викторија (иначе ја викале Вита на времето) , па затоа и татко ми знај понекогаш да ми викни Витеее , иако мн се лутам.
Вите бе хахаха
А моите деца... Па не знам Лука ми е убаво име, а за женско не знам..
Знам дека ќе биде некое поретко име :)

Јако ќе се вика.. хаха

Па глупо ми е мене да давам имиња во спомен на некој дедо, прадедо итн.

Име си е име.. шојма везе :smir:

Мене татко ми ми го одбрал името..порано ич не си го сакав, пошто имам полу-сестра што и е името на иста буква со моето :uvo: аа за деца..ако е машко сакам Лука, ако е женско може Ана Марија :smir: ако има уште некое, еве од овие ќе бираме: Младен, Предраг, Деспина...:vozbud:

Јас го носам името на баба ми, ама фенси е :) Баш ретко име, ко мала ич го нејќев пошо секогаш грешка ми го изговараа, ама сега баш си се навикнав :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom