Ќе се поставува нов огромен споменик во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
А бе некој јаде сендвичи некој јаде гомна. Кој што заслужил. Ти со лопата јадеш гомна на форумов заедно со уште некои опскурни ликови.
Заборави да го поздравиш премијеро Никола и Гордана Јанкулоска нема сендвич за тебе.

Кога се осамостои Македонија беше куќа клуч на рака.
Откако власта ја украдоа соросоидите Македонија стана руина па ВМРО мораше од почеток да ја гради куќата.
На соросоидите аманет име е оставено Македонија да ја уназадуваат и упропастуваат
Фала што ми кажа кој ја уназадувал Македонија, искрено не знаев и сега ми смени многу во животот.
Со среќа нека е оставката на Гујо, одиме на нова преодна влада како и досегашните па и нова химна За Македонија Заедно.
#ЗбогумГујоТвоетоВремеЗаврши
Време ли е за нова месија?

Фала што ми кажа кој ја уназадувал Македонија, искрено не знаев и сега ми смени многу во животот.
Со среќа нека е оставката на Гујо, одиме на нова преодна влада како и досегашните па и нова химна За Македонија Заедно.
#ЗбогумГујоТвоетоВремеЗаврши
Време ли е за нова месија?
Заборави да го поздравиш премијеро Никола и Гордана Јанкулоска нема сендвич за тебе.
Шо праиме ко по 24 април па ќе биди премиер и министерка за внатрешни работи?

јанлш си, погледни нагоре кон небото,можеби не се гледа добро,ама тој ќе да е.

Да тепа СДСМ на избори одма ке му подигнат споменик на Сорос и тоа до тој на Александар Македонски со посветница.:pos:
"HERE PEACEFULLY LIES OUR MASTER"

Да тепа СДСМ на избори одма ке му подигнат споменик на Сорос и тоа до тој на Александар Македонски со посветница.:pos:
"HERE PEACEFULLY LIES OUR MASTER"
Брат жив е Сорос...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom