Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Браво СП што се изборивте и за идниве генерации, овие сиротиве од СПУКИМ им е срам дури и да објават нешто оти ги бомбардираат со хејтање - заслужија |:D-:D|
Прееска имаше фотка, да ги видиш Кирца и студентскиот правобранител осамени позади сенатори/проректори седнати. :D

Парите за реклами „државен испит“ кој ќе ги врати?
Контра студентиве и професорите што прават? - Резил без пари.

Браво студенти.

Парите за реклами „државен испит“ кој ќе ги врати?
Контра студентиве и професорите што прават? - Резил без пари.

Браво студенти.
Ќе ги вратиме ние или нашите родители со даноци. :D :D Него тажното е што најмалку во 5-6 од тие држави кои беа во видеото (а веројатно и повеќе) нема никаква ваква форма на државен испит.

Него студенти од факултетите каде немаше настава периодот, спремајте се утре за предавања. :D Немам уште инфо од состанокот туку по некои статуси кај одредени луѓе од Пленумот, се опипува расположението.

11001558_1603845823179034_5473152563437128683_o.jpg

Фотографија од состанокот кој е во тек.

Не отидовме да славиме, седнавме да зборуваме што и како понатаму! #ПоздравПленумци#АвтономнаЗона

Прееска имаше фотка, да ги видиш Кирца и студентскиот правобранител осамени позади сенатори/проректори седнати. :D

Ај ако не те мрзи закачи ја или линкни ја :)

Не бев јас на состанок. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Се изглупира тој нешто на состанокот?
Какво глупирање, уста не отвара тој, исто ко да го нема. :D На првиот состанок уста не отворил додека биле тука министрите, после тоа нешто кажал, т.е. бил испровоциран нешто во стилот „Не ти е срам 3 саати да не отвориш уста“. :D

А ова со „контраправно“ беше во соопштението од СПУКМ откако се формираа автономните зони.

Потажно е она што го читавме месециве низ темава. И најтажно од се играва деновиве која се случува на сите фронтови. Али битно е во овој момент што го тргнавте законот, а во исто време успеавте да ги понижите Каракамишевци.

Ќе ги вратиме ние или нашите родители со даноци. :D :D Него тажното е што најмалку во 5-6 од тие држави кои беа во видеото (а веројатно и повеќе) нема никаква ваква форма на државен испит.

Него студенти од факултетите каде немаше настава периодот, спремајте се утре за предавања. :D Немам уште инфо од состанокот туку по некои статуси кај одредени луѓе од Пленумот, се опипува расположението.

11001558_1603845823179034_5473152563437128683_o.jpg

Фотографија од состанокот кој е во тек.

Не отидовме да славиме, седнавме да зборуваме што и како понатаму! #ПоздравПленумци#АвтономнаЗона

Многу убава слика :)

@leandra Многу јака фотка, имало секако и други јаки. Доста луѓе има, од страна не се гледа мислам чекаат да влезат. Посакувам и јас да сум таму сега, но што е тука е, здравјето не ми дозволува да сум таму. А и искрено не сакам сега да се китам со туѓ труд, во последниве 3 недели сум аут од Пленумот, но сум горд на студентите кои се бореа и кои веруваа (без разлика дали се дел од пленумот или не) дека може да успееме во нашите барања. Секако, ништо не се зема здраво за готово, овие ги знаеме какви се, и затоа претпазливост голема.

@leandra Многу јака фотка, имало секако и други јаки. Доста луѓе има, од страна не се гледа мислам чекаат да влезат. Посакувам и јас да сум таму сега, но што е тука е, здравјето не ми дозволува да сум таму. А и искрено не сакам сега да се китам со туѓ труд, во последниве 3 недели сум аут од Пленумот, но сум горд на студентите кои се бореа и кои веруваа (без разлика дали се дел од пленумот или не) дека може да успееме во нашите барања. Секако, ништо не се зема здраво за готово, овие ги знаеме какви се, и затоа претпазливост голема.
Претпазливост мора бидејќи сега се ранети ако застанат на нозе пак ќе тераат по свое.
Треба ултиматум до кога да се изработи новиот закон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom