Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас не зборев за тебе, сериозно.Јас не зборам за себе. Не тргајте од себе лично. Поента на протест е и да привлече и задржи масовност. Кога се организира протест треба да е што поедноставно и сериозно и да прати порака.
Мене форматот не ми значи, на тебе и уште на 500 други, на останатите им влијае.
Не зборам од своја перспектива, зборам за генералната слика.
Ама пак ќе кажам, не организирам, не се мешам, само дадов видување, за тоа е и форумов.![]()
Брат ама тоа и сам знаеш дека нема да се деси.po hardcore od palenje na indeksite pred vlada nema....
Поглупо нешто немам прочитано, минимум 30 000. Остај шо ви трујат мозок тие караконџули. Изминатите два протеста беа итекао успешни и со голема излезеност. И овој верувам дека ќе биде исто, јас се плашам шо после овој ко ќе видат луѓето у петок нема ни саат време да останатИ за следниот масивноста автоматски ќе опадне, у то сум сигурен.
po hardcore od palenje na indeksite pred vlada nema....
Е ќе нема, ама тек тоаш ќе треба Сорос да не финансира. Пари за нов индекс, плус наново пријави, таксени марки за секој предмет....![]()
Брат ама тоа и сам знаеш дека нема да се деси.
Ко у средно, "еј ај сите бегаме од час" и увек има некои што остануваа или "абе не пишуваме на тестов, празни ќе ги дадеме" и сите ги дале празни, а 3-4ца пишуваат.
ne be,prazni indeksi zaebi toa ocenite od pocetok se....prazni indeksi fejkovi, ne e bitno, bitna e porakata...
momentot e takvo spaluvanje na knigi i dela po plostadi imalo u nacisticka germanija...sea da im pratime poraka so indeksi,fejk normalno poso mn vreme i pari i zamaranje ke kosta toj indeks inaku
Абе интересна идеја ама мислам дека празен индекс не можеш да купиш, од пред 3-4 години почнаа да се користат нови индекси кои ги доделуваат од студентски прашања при упис. Баш пред некое време моја колешка го загуби индексот, си уплати 1500 или 2000 и на студентски и дадоја нов индекс. Ваљда ги нема во продажба по книжари.