Ќе има ли државен удар оваа есен?

• Креатор на темата Креатор на темата Laze_14
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја револуција има и контрареволуција.
1945 ги стрелаа автономистите, 2009 комуњарите на ист филм не би требало да поминат.
Мада тие ќе се испазарат и пола држава да ја шитнат само да дојдат на власт.

Некои прашања не заслужуваат одговор.

sto ke sitnat be LOL.
Abe poprvo nie ke gi sitneme niv do lenin odkolku tie drzavata:P

Мислам дека се прочитани иако бараат сојузници однадвор и внатре кај албанците.Ке проба Банче со стар рецепт малку немири изрежирани пукотници новинарски теккстови медиумски напади Ванчо Муратовски Уставен суд се по ред знаеме како ке тече ама штета се што Бранко ке си ја закопа партијата

Coek abe toa e jasno veke,nema da go upotrebuvaat muratovski i ostali,tuku nesto drugo ke bide,ali samo da bide nesto antimakedonisticki,ke im poracam deka predvreme ima dupki vo zemja za site niv.

Биди сигурен дека Бранко е силен држи судство па сојуз на синдикати па генералштаб медиуми гувернер на народна банка нво колку сакаш има контакти со странски фактори јака новинарска екипа до сега и агенција за контраразузнавање.Доага голем удар но треба да се издржи

ne treba da se izdrzi tuku da se pobedi,ovoj na tvojot profil ne mislel taka :),nema da dozvolime da se prevrtuva u grob uste doaga naseto vreme povtorno samo se prasuvam dali 2300 godini bea mnogu ili maku :P

Слободно нека се обидат. За тоа е стаена Полицијата и Војската која е целосно под контрола на власта.
Вмро -Дпмне дојде на власт со подршка од 500 000 гласачи, незнам зашто би се бунел некој.

добро вие уште халуцинарате ?

Ако бране сакал државен удар или нешто слично ќе го стореше тоа ,атентант на гвујо и крај на програмата ,остантите во партијанема да знаат како да си го избришат гзето без груевски и решен проблем

немири ово оно како не ,види ни ја полицијата наша една банда не може да фати и гони низ ск а камоли премиер да се обезбеди како што треба .

Туку овие си дробат ради реда за да има од кого да се плашиме демек крај ан света ќе дојде и бране ќе се врати ,

Ако бране сакал државен удар или нешто слично ќе го стореше тоа ,атентант на гвујо и крај на програмата ,остантите во партијанема да знаат како да си го избришат гзето без груевски и решен проблем

немири ово оно како не ,види ни ја полицијата наша една банда не може да фати и гони низ ск а камоли премиер да се обезбеди како што треба .

Туку овие си дробат ради реда за да има од кого да се плашиме демек крај ан света ќе дојде и бране ќе се врати ,

Да не се занесуваме ...ни бране ни грујо не се од таква големина за да некој им организира атентат.
Многу помалку им треба за да се убедат/разубедат во нешто.:toe:

Оваа ме револтира како тема,а не дај боже некој да помисли да се осуди.
Опозицијата нека си расчисти со Бранко и со арогантноста,и нека излезат веќе од филмот заплашување кога гледат дека тоа не им дава резултат.

Во Африка пак државен удар,уморен Турчин предизвикал судар....
пееше еднаш Бора Џорџевич.:helou:

Бидејќи темава ви е несериозна (ова од мој аспект си зборам), нема многу да коментирам. Не сме ние ни Мавританија, ни некоја јужноамериканска држава.

VMRO e na vlast poradi glasovite na mnozinstvoto, ali ne se vecni. Laznite heroi imaat mnogu kratok vek na traenje. Toj sto ne razbral ke razbere.:smir:

Па види публикава и актерите во МК се премногу ХАЈ и ФЛАЈ. за еден државен удар или атентат на личност од типот на ГВУЈО или БАНЕ,треб да се има мадиња!! публиката премногу гледа филмови од типот на ЏЕЈМС БОНД и АЛ КУПОНЕ, па затоа оставете ги да си кулираат на раат и халуцинираат слободно и така немаат каде да си го трошат слободното време па овде дробат ситна боранија :toe::toe::toe:

drzaven udar ? teshko ...

nova vojna so albancite ? poverojatno . Ova e edinstven nacin na Predavnicite od SeDeSeto + Sorosoidite da se vratat na vlast . Mnogumina nemat pojma koj e George Soros .Napravete eden dobar research da vidite kakvi sve gomnarii niz istocna Evropa ima napraeno ovoj finansiski pirat. Toj e covekot koj go finansira priznavanjeto na Kosovo , koj go finansira gomnarot od Gruzija, koj ja sobori komunistickata vlast vo Polsa i Chehoslovacka , koj go sponzorira SEDESETO i cela armija novinari, covekot koj ja vrati Indonezija, Malezija i Taiwan 15 godini nanazad so svoite piratski napadi, i ushe mnogu drugi .
Makedonija za Soros i kompanija e mal zalak ama e od strategisko znacenje , i ke napraat se za da ja kontroliraat.

Zatoa mislam deka edinstven nacin na Sedeseto da se vrati na vlast e nova vojna .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom