Казни за паркирање

• Креатор на темата Креатор на темата Stefanisimo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 декември 2025
Мислења
3
Поени од реакции
0
Здраво ме интересира што можат да ми сторат доколку не ја платам казната за паркирање ми ставиле казна во Општина Центар Капиштец 1200 денари а никаде табла дека се плаќа паркингот поздрав.

Здраво ме интересира што можат да ми сторат доколку не ја платам казната за паркирање ми ставиле казна во Општина Центар Капиштец 1200 денари а никаде табла дека се плаќа паркингот поздрав.
На сопственикот на колата прво ќе му стигне известување од нотар,место 1200 ќе биде 4500,па ако и нотарот не се плати иде на извршител

А доколку не се плати ништо од тоа или ако немам средства ?
Автоматски споено мислење:

Бидејќи имам не платена казна веќе 3 месеци и ништо

Автоматски споено мислење:

Кога тогаш ке имаш потреба од сметка а со тоа и блокада па ке платиш со боринче
Така да не си го компликувај животот за 1200ден

Letoska vo edna Sabota odam vo Policija prilep da gi prijavam gostite deka ce bidat kaj mene smesteni i doajgaat eden paar.
Na toa sluzhbenikot na prijavnica mu vikaat kade da platat za pogreshno parkiranje i toj im vika Abe Sabota e nema nikoj! I ovie mu se zapnaja da platat bile od nekoe selo i da ne doajgale vo ponedelnikot povtorno samo za da platat. Toj im vika kolku e kaznata? Mu odgovaraat bile samo 20min povejche i trebalo 50€ da platat ili polovina ako platele vednash.

Sto mi e poentata! Plajchaj gi tie 1200 i bidi srejchen shto ne te kaznale vo Prilep!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom