- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Затоа постојат професори, кои треба да те оценат колку знаеш, а не колку си способен да те тренираат (стани, седни,стани, седни)
Место наука, ти ми зборуваш за дресура, а ја претставуваш како ОДГОВОРНОСТ....ццц
Па не сакаат сите кучиња да бидат.
Факултетот постои за учење, за знаење, се останато е лага (и го направија така за да можат 98% да се запишат.. 98% еј.. знаеш ли ти колку е тоа? секој кретен се запишува на факултет, нешто што некогаш ЗНАЧЕЛО нешто.. сега е курташак. Ако студираш на приватен факултет во Македонија, одма те разбирам што пишуваш)
Ако е за дресура, да кажат на рекламите: ДОЈДЕТЕ, ДА ВЕ ДРЕСИРАМЕ, ЗА ДА БИДЕТЕ И ВИЕ ПОСЛЕ ТИЕ ШТО ЌЕ ГИ ДРЕСИРАТЕ ДРУГИТЕ, ЗА СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ 98% СРЕЌНО ДА СЕ СТРЕМИМЕ КОН ПРОСЕЧНОСТ, ЗАСЕКОГАШ ,ЗАСЕКОГАШ, ЗАСЕКОГАШ.
За човекот што седнал и научил велиш дека е можеби неодговорен, па затоа дај да му го потрошиме целото време што го има. Логика...другпат, не оваа среда, другиот петок.
1. Не студирам на приватен факултет.
2. Преку цеф ми е од неодговорни говеда. Богами дресура треба, распашана команда е се во државава. Удри малце, да се оправат, посебно овие ,,државнициве,,. Поважно е да се одмориш, отколку да работиш.
Е не, поважно е да работиш, отколку да се одмараш, поважно е да научиш, отколку да локаш.
И јас моето време многу го ценам и не се рамнам со некој што цеф го боли за факултет, и за станување сабајле. За тие ,,оправдано отсутните,, (инвалиди, вработени) постои опција вонреден студент.
Редовен, верувам знаеш што значи, во било која смисла на зборот.