Казна за над 3 единици

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа постојат професори, кои треба да те оценат колку знаеш, а не колку си способен да те тренираат (стани, седни,стани, седни)
Место наука, ти ми зборуваш за дресура, а ја претставуваш како ОДГОВОРНОСТ....ццц
Па не сакаат сите кучиња да бидат.
Факултетот постои за учење, за знаење, се останато е лага (и го направија така за да можат 98% да се запишат.. 98% еј.. знаеш ли ти колку е тоа? секој кретен се запишува на факултет, нешто што некогаш ЗНАЧЕЛО нешто.. сега е курташак. Ако студираш на приватен факултет во Македонија, одма те разбирам што пишуваш)
Ако е за дресура, да кажат на рекламите: ДОЈДЕТЕ, ДА ВЕ ДРЕСИРАМЕ, ЗА ДА БИДЕТЕ И ВИЕ ПОСЛЕ ТИЕ ШТО ЌЕ ГИ ДРЕСИРАТЕ ДРУГИТЕ, ЗА СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ 98% СРЕЌНО ДА СЕ СТРЕМИМЕ КОН ПРОСЕЧНОСТ, ЗАСЕКОГАШ ,ЗАСЕКОГАШ, ЗАСЕКОГАШ.

За човекот што седнал и научил велиш дека е можеби неодговорен, па затоа дај да му го потрошиме целото време што го има. Логика...другпат, не оваа среда, другиот петок.

1. Не студирам на приватен факултет.
2. Преку цеф ми е од неодговорни говеда. Богами дресура треба, распашана команда е се во државава. Удри малце, да се оправат, посебно овие ,,државнициве,,. Поважно е да се одмориш, отколку да работиш.
Е не, поважно е да работиш, отколку да се одмараш, поважно е да научиш, отколку да локаш.

И јас моето време многу го ценам и не се рамнам со некој што цеф го боли за факултет, и за станување сабајле. За тие ,,оправдано отсутните,, (инвалиди, вработени) постои опција вонреден студент.
Редовен, верувам знаеш што значи, во било која смисла на зборот.

1. Не студирам на приватен факултет.
2. Преку цеф ми е од неодговорни говеда. Богами дресура треба, распашана команда е се во државава. Удри малце, да се оправат, посебно овие ,,државнициве,,. Поважно е да се одмориш, отколку да работиш.
Е не, поважно е да работиш, отколку да се одмараш, поважно е да научиш, отколку да локаш.

И јас моето време многу го ценам и не се рамнам со некој што цеф го боли за факултет, и за станување сабајле. За тие ,,оправдано отсутните,, (инвалиди, вработени) постои опција вонреден студент.
Редовен, верувам знаеш што значи, во било која смисла на зборот.
Не ме разбираш ни малце, има некоја бариера тука, се откажувам, сега за сега. Можеби е доцна, а и ми се приспа, и апелирам да ги прочиташ моите мислења тука, неколку пати.

Јас прво полугодие имав 5 кеца, 2ро полугодие 2 кеца, а сега ова тромесечие имам 3 кеца и моентално ги поправам а и плус по некои други предмети што сум добил на тест кецови треба да ги поправам:)

Јас прво полугодие имав 5 кеца, 2ро полугодие 2 кеца, а сега ова тромесечие имам 3 кеца и моентално ги поправам а и плус по некои други предмети што сум добил на тест кецови треба да ги поправам:)

Колкав ли IQ треба д аимаш за у денешно време на вакво образование имаш 5 кеца:confused:

Пееер немој бе што ќе ти се 2-ки на кец полесно се фаќаат утакмици немој ко оние будали 5+ да играат. Играј само кец у кец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom