Кавга со партнерот во друштво

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Досега воопшто не ми се има десено. Лоша е билокаква караница во друштво. Од една страна обајцата ја покажуваме нашата слабост кон сруштвото кое, ок се состои од неколку добри пријатели но има и луѓе познаници па дури и само „гледачи“. Од друга страна, карањето како карање е неизбежно во врската но одговорот нема да го добиеме ако го направиме тоа во друштво. Сепак тоа што е меѓу нас, најдобро се решава само меѓу нас.

Лоша работа е тоа, сеир за другите а понижување за партнерите. поарно вешто да се избегне, макар и да му попуштам, а после на само ќе се дообјаснам, а може да летне и некој мобилен или пепељара.
Битно, у друштвото мора да се биде кул.:pipi:

многу лоша ствар, што треба лошо да се каже треба лично на него и у четири очи, ако има нешто добро да се пофали тоа може пред сите и у друштво!

Јас сум имал такво несто испад на женсками, за нешто мислеше ја мамам и ја сакам да сум искрен и мразам лаженје, и сега бевме во еден кафич и после тоа се договаравме да одиме во диско и сеа сите викаат ја и викам ја си одам после ова оди ти сама вдиско, и таја ми вика ок нека биди така.И после то ко сфати дека мразам лаженје и сум искрен према неа ми се извинуваше и ме молеше да одам со нејзе вдиско.Па пошто свати каков сум појдов со нејзе вдиско.

Кавгите неретко почнуваат во друштво , ама секогаш завршуваат на само , т.е кулминацијата е на само.
Не сме хормонални суштества па да неможеме да се контролираме , несака никој да крева „паника“ во друштво затоа мирно се повлекуваме и се караме на друго место.

многу е глупаво да се караш пред друштво. на бившата и реков не сакам пред друштво да се караме, после насамо ако сака и нека ме тепа :nesum: еден другар кутриот никако со женски не му оди. абе море после една недела одење да се искараат и тоа пред нас, пред сите :toe: и многу е глупава ситуацијата и за тие што се караат ама и за тие што се околу

Ми се нема десено, срам ми е,и крајно глупо да ни фаќаат сеир и се исмеваат од страна. Личните проблемчиња на само решавање.Јавно бламирање никако.

Eiii nikoj ne se kara u drustvi hahha :-D
A ja 99% od parovite so gi znam se iskarale pred mene hahahaha :-D
Neam decko ali bi se zakarala ako mrci mn mn, a ovie so gledaat neka ne im bide "neprijatno" da ne gi frlam i niv niz prozor. Neprijatno, ke si glumime sea ko demek tie nikad ne se iskarale. Mnogu mrzam takvi luge, vozdrzani.

Nekam raspravii u drustvo,mizerija mi e ... trgni se na strana i praj so sakas ne mora pred niv mislam...ispadi imalo sum bil svedok i nevkusno ... primer mi e

Eiii nikoj ne se kara u drustvi hahha :-D
A ja 99% od parovite so gi znam se iskarale pred mene hahahaha :-D
Neam decko ali bi se zakarala ako mrci mn mn, a ovie so gledaat neka ne im bide "neprijatno" da ne gi frlam i niv niz prozor. Neprijatno, ke si glumime sea ko demek tie nikad ne se iskarale. Mnogu mrzam takvi luge, vozdrzani.

Dzesika за претседател!

Глупо,сељачки,мизерно.
Тие што обожаваат у друштво да се караат,мислат другите ги заболе за нивните недоразбирања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom