Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Ами каа е монопол у ноќниот живот у Кавадарци,му се може :D

Стварно е монопол нека си ибе векот. Град од 40000 луѓе има само еден локал шо работи после 01.00 (добри и Бриони и некои помали биртии ама ај нив не ги броам).

ami brioni sega zimno vreme ima narod,letoto i ne e bas mnogu
ova novoto ne sum bil ama mi izgleda kako mnogu mali deca da odat

Абе тоа ти е исто к7,со ист народ,само со малце нашмикан изглед унатре ии со други Менаџери. Пред 5 години и ни ка беме 1 година ни беше интересно таму,сеа и на тоа децата му е интересно таму да одат. Бриони-шо да ви расправам,бев викендот пред нова година да се видам со едни школски шо студират у Бугарија(воа го лафам у моа одбрана,оти обично не посетуам такви места :D ) иии тоа беше свадба...Иначе,Кабранот(шо го држе Бриони) да не го земал и воа горе(Ал Пачино) да го работе

Шо е воа бе,мртваќа невидена. У петокот со @DonRistovski беме у Ал Пачино и на шанкот,и на двете места полу-празно беше. У саботата на свадба у хотел Фени,после тоа у Ал Пачино вриеше народ. У неделата на шанкот жив човек немаше. Кај е цел народ бе у пичку матер. Иначе ногу убаво воа времето надвор,еве 3 вечерини више на паркот се размрдуам,ногу е јако даа...Преѓеска исто со другарите до браната мрдна,замрзнато беше тоа езерцето :D

taka e vija period
za gjabe ne vikat deka januar mesec e najzaeban :) a i studentite ja pravat cela guzva,oni ako ne se vratat od sk i slabo e vo kavad

http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=155B43C61CC07E49AB17E038A788DCED

Туу даа...у градот на виното,2 пивари. Дрекслермаер,винариите,Фени,пиварите,градежните компании(поголемите,Градба Промет и Урбан Инвест),монополот...машала,за некоа година ќе бидиме главен град :D

voa dreksler ili ce ja uprave vaa mladina,ili skros ce i ibe mamata :D
И иба мамата...пред 2-3 недели каа беше у Кавадарци,седнуам у блу кафе да пијам петок беше,3 саатот негде и обично тоа време врие народ,средношколци,луѓе завршуат работната недела,шознам...жив човек немаше у блу,3-4 маси зафанати. Од таму одам на паркот,убаво беше времето,таму па само стари човеци...се испусти воа младината даа :DD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom