Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
A za Grozdoberot..
MLADEN TOMIC!
Night Light Records, SCI+TEC Digital Audio, 1605, Definitive, 100% Pure, Suara, Terminal M, Octopus, Form..

najzeskoto ime na Balkanot vo momentot
warm up: Lucky,Lephonque,Iceberg.

OHYESOHYES :icon_lol:

iako go mrazam nano i mi ide na nervi :) moram da odam na tomic,koj moze da gi trpe glupostite na plostadot :D

Ај си даам моа гледна точка за воа Тк Такот

Прво-секоа чест на тиа шо му текнало 100 денара карта да напрае. Срам да му е!! Како може бе,у чест на човекот го прават тоа,Фени му е генерален спонзор,секоја група плаќаше учество,пола и повише групи свиреа онака,у чест на Трајко Каров и му текнало на некој паметен да се наплаќа карта. Не дека мене ќе ме збогатат или осиромашат тиа пари,на крај крајева влегов и без карта ама ЗОШТО?? Срамота е бе луѓе,да прајте профит од тоа. Срамота!! Втора работа-како може на базентот да биде?? Се знае бре-Токму Така најголемите концерти ги правеле доле на стадионот,каков спортски центар Јасмин кај шо беше лани или па базенот сеа...Башка и дечурлии вриеше таму,це растуркат ќе падне некое у базенот це десе нешто не дај Боже после кој ќе биде одговорен? Трето-од толку групи,бендови,воа-ноа Нокаут да бидат ѕвезди на вечерта? Нокаут алоо,свестите се у животот...И на крај крајева,едно прашање само...Зошто Smoke Shakers не свиреа? Моментално единствениот бенд у Кавадарци шо колку-толку опстојуе успешно,се закитија со награди на Јелен демофест,гитаријада у Зајечар а ги немат ниеднаш викнато да настапат у Кавадарци(освен Дано и Ќиро шо ги викат у Блу и Нано чат-пат на шанкот шо ги вика)

kako i da e ne veruam deka nogu vreme ke ode vija tk tak fest
Ќе оде доста време веруј. Иначе за Smoke Shakers @Near како да свират коа му дадиа 3 место у својот град или ајде ако не они барем тапанарот да му го одбраа за најдобар. Тубата алоо зима награда. :confused:

Ка му се даваше на народот 200 ден за АНА НИКОЛИЌ, најдите за воа да се жалите. Јесте да е у некоја чест ама сепак....

П.С Се лафе дека Smoke Shakers ќе свират за гроздоберот, му одобриле виа денови или шознам таму

Каа шо разбрав у петок ке свират изгледа пред ЕКВ. А за Ана Николиќ си намели пари кабранот и кур го боле сеа. Само сеа да не исфрлат некоа шабанарија за гроздоберот. Сабота шанкот и стрит ке грмат.:cool:

Круна у петок на НАШЕ БАРАЊЕ,ТРИНИТИ БЕНД :pos::pos: Иначе мислам дека Буренцето класика ќе си грме,Елена Велевска а викнале :vozbud::vozbud:. Шознам,мене планот ми е четврток у Круна на Брко,петок на плоштадот Смоук Шејкерс и Срѓан Тодоровиќ да ги испоштујме,сабота и недела ако ме ударе филм може за Михајлово или на езерото да одам до пон/втор :D

У недела Куку Леле у Ал Пачино :D незнам за вас, ама мислам дека интересно ќе биде :D

Може да се отиде недела таму дефинитивно, освежување покрај целата глупа програма. Јас очигледно ќе одам само на Ненад во петок у Стрит, сабота може пак на бугарскиот диџеј у Стрит, после тоа на Томич, и ете Куку Леле у недела. Друго јок :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom