Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Немој, аман немој! Не се зезај со луѓето. Ќе ги фатиш не спремни, `ко смрта на Мајкл Џексон што ја затече Шутка. Ќе си помислат дека ќе дојде некој цеде да купи, па ќе им останат само прашина да фаќаат и да им сметаат кога ќе ги растовараат :pos: :pos: :pos:
Види, можи ми се посреќи да земам 3 за 100. да барам и за вас? :)

:pos::pos::pos:

Простете, појако е од мене.
:pos: јачи смо од судбине работава...него ај да прекинам со офтопици :)

второ:
македонска музика има на наши телевизии колку сакаш, само на к15 има цела телевизија за македонска музика и спотови, а каролина ја нема...така да вежбај пред огледало пред да кажеш нешто...

К 15 не постои како телевизија. Повторно недоволна информираност.
Постои само К 15 Music каде даваат стари спотови. Од Каролина одат евровизиските спотови постојано и спотот за Крај, а на К 15 одеа сите други спотови.

Приказната за огледалото ќе ја оставам на страна и нема да ја коментирам во стил на Каролина.

Cokance,
домашни прослави? Препорака - Македонско девојче, Пролет, лето, есен, зима е песната од тој албум која и на свадби се пушта.
А не знам кој дел не е јасен од гостувањето во популарни и гледани шоуа. Велики Брат и Велики брат ВИП се најпопуларни шоуа за минатата сезона, Кој те шиша со Жаре е најгледана македонска емисија за минатата сезона, не го зборам ова на памет, затоа кажувам каде гостува Каролина.
Ако сакаш квалитет од емисија, Вртелешка и Зајди, зајди - поквалитетни емисии од тие, амин. И таму оваа година гостинка, интервјуата беа поставени и на страните на телевизиите.

А за тоа каде и колку се појавува, не одлучуваат медиумите, туку Каролина и Авалон.
Не знам колку пратиш медиуми но по ова што го кажуваш не си запознаен со програмските шеми на телевизиите и радијата.
Каролина е ексклузивка на Сител телевизија, што значи ја има во Бекстејџ тогаш кога треба да се каже нешто ново, како што ја имаше вчера кога се славеше соработката на Авалон и Каролина со новиот спонзор.

Песните се личен вкус за секого. Не издала досега песна која не станала хит, а Крај и За година две станаа најголеми нејзини хитови, а се оваа година издадени, што значи паѓа во вода муабетот дека нешто не штимало со популарноста на песните.
Крај и За година две се доказ за тоа.
не ја спорев гледаноста туку квалитетот на емисиите, како и квалитетот на Каролина. ако за каролин апојавувањето во плејбој е квалитет нека се убие сместа сосе аволон
ексклузивка н абекстејџ, се појавила еднаш за спонзор да објави, па каде е да се појави за песна дека извадила?
цело време 2 песни ми кажуваш.. лански... па само тоа ли им аКаролина да понуди?
и некомерцијален албум македонско девојче?
Божилак на Тоше, исто некомерцијален албум уште се продава, нема комерцијална и некомерцијалн апесна која секој од нас не ја знае, Владо исто, Влатко Стефановски исто
а Каролина ја нема...аш.. ја папала меца...
тоа е муабетот, а на роденден дома сигурно нема да се веселам на песни од каролина, не се за тоа... јбг сфати еднаш...

--- надополнето ---

К 15 не постои како телевизија. Повторно недоволна информираност.
Постои само К 15 Music каде даваат стари спотови. Од Каролина одат евровизиските спотови постојано и спотот за Крај, а на К 15 одеа сите други спотови.

Приказната за огледалото ќе ја оставам на страна и нема да ја коментирам во стил на Каролина.
па тоа е муабетот, се вртат СТАРИ песни од Каролина, не нови....
како и да е
у стил си нема што :pos2:

не ја спорев гледаноста туку квалитетот на емисиите, како и квалитетот на Каролина. ако за каролин апојавувањето во плејбој е квалитет нека се убие сместа сосе аволон
ексклузивка н абекстејџ, се појавила еднаш за спонзор да објави, па каде е да се појави за песна дека извадила?
цело време 2 песни ми кажуваш.. лански... па само тоа ли им аКаролина да понуди?
и некомерцијален албум македонско девојче?
Божилак на Тоше, исто некомерцијален албум уште се продава, нема комерцијална и некомерцијалн апесна која секој од нас не ја знае, Владо исто, Влатко Стефановски исто
а Каролина ја нема...аш.. ја папала меца...
тоа е муабетот, а на роденден дома сигурно нема да се веселам на песни од каролина, не се за тоа... јбг сфати еднаш...
Првин купи го Плејбој и прочитај за што станува збор па после изврши самоубиство,а да албумите ги имаш у југотон сите нејзини можеш да си ги купиш по цена од 500ден.

Види, можи ми се посреќи да земам 3 за 100. да барам и за вас? :)

:pos: јачи смо од судбине работава...него ај да прекинам со офтопици :)

Немој да се изненадиш ако караманот и данибас од некој ќош ти подметнат во рака уште 50-тина гратис. Бројката од 20,000 не е шала, ехеее што работа имаат, колку пазарчиња треба да се свртат и посетат. :)

Првин купи го Плејбој и прочитај за што станува збор па после изврши самоубиство,а да албумите ги имаш у југотон сите нејзини можеш да си ги купиш по цена од 500ден.

абе можам ама несакам
и по 250 се на попуст не се 500
не вредат ни толку
колку ти само сериозно сфати дека стварно ќе се самоубие?????
немој де фигуративно е кажано, он ане вежба пред огледало, ве има вас за тоа :pos2:

--- надополнето ---

[/COLOR]
па тоа е муабетот, се вртат СТАРИ песни од Каролина, не нови....
како и да е
у стил си нема што :pos2:
Па никој не снима песни секој ден,еве сега ќе ги има новите песни па после навалете да плукате....

Немој да се изненадиш ако караманот и данибас од некој ќош ти подметнат во рака уште 50-тина гратис. Бројката од 20,000 не е шала, ехеее што работа имаат, колку пазарчиња треба да се свртат и посетат. :)

од 20 000 парчиња 5 000 се продадени или дадени за промоција и гратис
останатите 15 000 ќе седат, и ќе седатќ и ќе седат, додека караманот и дијаманте не ги купат....

Ама бараш песна за прослава, јас ти кажувам. Што да правам кога тебе не ти се допаѓа таа песна? Значи кажуваш генерално дека намало песна за прослава и журка, а кога ти се понудени такви песни, ти велиш дека не ти се свиѓаат. Значи проблемот е во личниот вкус. И не кажувај генерално дека песните не биле за веселба,, кај тебе дома не се, кај мене дома се веселиме на Пролет, лето, есен, зима.

А за песни, малку се две такви песни во рок од една година? Значи тоа се најквалитетните поп песни последниве години.
Крај излезе лани јуни, се слушаше цело лето, потоа почна спотот да се врти и се задржа на топ листи до декември. Затоа спотот на За година две се пушти толку касно, затоа што Крај не се симна од топ листите. Кој успех ќе беше ако одма по Крај извадеше уште една песна.

На луѓе кои единсвено во рака држат глувчиња не подарувам ништо.

Па никој не снима песни секој ден,еве сега ќе ги има новите песни па после навалете да плукате....
ако е за фалење ќе фалам али ако е за плукање ќе плукам, фала што ми дозволи... :tapp:

--- надополнето ---

На луѓе кои единсвено во рака држат глувчиња не подарувам ништо.

а ти си со к***т во рака, не со глушец???????

--- надополнето ---

Ама бараш песна за прослава, јас ти кажувам. Што да правам кога тебе не ти се допаѓа таа песна? Значи кажуваш генерално дека намало песна за прослава и журка, а кога ти се понудени такви песни, ти велиш дека не ти се свиѓаат. Значи проблемот е во личниот вкус. И не кажувај генерално дека песните не биле за веселба,, кај тебе дома не се, кај мене дома се веселиме на Пролет, лето, есен, зима.

А за песни, малку се две такви песни во рок од една година? Значи тоа се најквалитетните поп песни последниве години.
Крај излезе лани јуни, се слушаше цело лето, потоа почна спотот да се врти и се задржа на топ листи до декември. Затоа спотот на За година две се пушти толку касно, затоа што Крај не се симна од топ листите. Кој успех ќе беше ако одма по Крај извадеше уште една песна.
мило едн апесн ами кажуваш за свадба и една за журка
има ли нешто поише?
знам дека има убави песни (стари) сум слушал и слушам од неа, ама една песна од 20 нови не е нешто што некој како каролина треба да се гордее
тоа ми е муабетот

Еее, сеа ми го расипаа филмот. Гледаш, вели не подарува ништо...ако, гроф јес да је циција али ќе даде пари бе...и долар за цд ако треба...со она што вели Чоканче, да ми извини, во рака... махер е Чоканче :pos:

Еее, сеа ми го расипаа филмот. Гледаш, вели не подарува ништо...ако, гроф јес да је циција али ќе даде пари бе...и долар за цд ако треба...со она што вели Чоканче, да ми извини, во рака... махер е Чоканче :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Не те сфатив ова со 20, нема врска.
Пак генерализираш. Никој не бара од тебе да се гордееш, музиката е за фановите. Ако ти се свиѓа, слушај, ако не ти се свиѓа, не слушај одредена музика. Колку смешно звучи Срамота е да се гордееш? Од кого срамота?
Мене ми се свиѓа секоја нејзина песна, секоја песна ја знам на памет од првата песна испеана на Макфест 1991 до последната За година две и немам една песна за која можам да кажам дека е лоша. Дали брза, дали бавна, сите ми се најубави.

--- надополнето ---

[/COLOR]

--- надополнето ---

[/COLOR]
мило едн апесн ами кажуваш за свадба и една за журка
има ли нешто поише?
знам дека има убави песни (стари) сум слушал и слушам од неа, ама една песна од 20 нови не е нешто што некој како каролина треба да се гордее
тоа ми е муабетот
Па пет години нема нов поп албум што сакате вие ,има само две нови не 20 и двете се мега песни.

Некако само двајца тројца останавте вие,гледам на многу високо и ново си разговарате,па правете го тоа на друго место,не овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom