Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Темата не е за други, темата е за Каролина, ниту за Лилјана, ниту за приватни муабети.

Cokаnce
Прочитав уште еден смешен коментар, па да надополнам нешто. Она што мене не ми се допаѓа не го нарекувам неквалитет.
Ако Златко Ориѓански, Калиопи, Вукомановиќ, Дино Мерлин, Владо Јанески, Џибони и Влатко Стефановски се неквалитет, тогаш навистина немам никаков друг коментар. Жалосно е тоа да се каже за авториве, кои впрочем се автори на песните на Каролина.
Ако на првиот албум соработуваше со Димитров и Врчак, понатаму нејзиниот круг на соработнци се смени. Не велам дека Дарко Димитров и Врчак не се квалитетни, туку одбележале време на Каролина во почетокот и нема потреба понатаму да се навраќа на истата музика, истите песни. Макеоднските пејачи и пејачки во главно соработуваат со еден автор, па затоа им се такви песните какви што се. Единствена е што соработува со толкав круг на соработници и соработници од тој ранг.

Крај и За година две си го направија лани своето. Ако некој не ја слуша и не му се свиѓа таа музика сфаќам,
но ако веќе слуша таква музика и каже дека е неквалитетна оваа нејзина музика, тогаш греши.
Па ако е толку квалитетен албум зашто го нема никаде да се чуе??????????????????????????
каде е концерт на каролина?
каде е гостување?
на која журка се пушта нејзина нова песна?
јас од Каролина нема чуено ништо интересно последниве неколку години
ако некого ставаш на висина на бог тоа е твој проблем, не наш
ти повторувам мој став со кој немора да се сложиш ама е мој и тоа го мислам
Во секој случај квалитетот кај Каролина оддамна е мисловна именка и жално е што некогашната најголема ѕвезда сега е само бледа сенка на она што беше, пробувајќи да остане на муабет во чаршија, па макар и тоа да се муабети за афери, скандали, слики во плејбој или што уште не, во одсуство на муабет за добра песна или слично

инаку го слушам Владо, Џибони и Влатко Стефановски, од горенаведените, другите не, а Каролина додека не се опраи нем ада биде слушана од мене, а и многу други, а тоа што некој познат се потишал како автор незначи дека понудил и квалитет

Веќе стварно почна да не заморуваш со едни исти работи.па приватиот живот па приватниот што кажала па што не кажала.Точно е она што официјално го кажала дај ми линк за тоа и снимка,она другото е само шпекулација.Единствено што има кажано е да има дечко и толку,секогаш ги прекинувала новинарите понатаму и многу од нив и знаат дека не зборува за приватност,но пак ќе кажам дека кога ќе ја фатат со слика не демантира,туку потврдува и што толку не јасно околу тоа па ви се врти муабетот се околу тоа,па тоа.
Бате бе, и ти замараш цели 130 страни, ти го кажал некој тоа?
Мрчиш за години, некој тебе ти спомнал години? Збориш за смешни постови, некој ги оквалификувал твоите??? Не?
Епа што тогаш...или толку ти е култура, само да вреѓаш?

Стопати ти реков, не ти цртам више -ако сфатиш, сфати...не постирам за нејзин приватен живот-тие постови што ги постирав се информации од медиумите...сега ти е малку појасно или...
Јој човече какви луѓе постоеле, да не може да сфати од 5 пати што му зборам.

А за албум, појма немам...ете од постовите на Дијаманте, а оние кои не влагаат у темава од кај ќе се информираат?
Макар една песна да чуеме на радио, тв...било каде

Луѓе сериозно сега, да не беше Плејбој списаниево може да се каже дека повеќе од година дена обичниот граѓанин (тука не ве сметам вас што темава ви е ставена за пријавување и на хоумпејџ) не чу за дијастемава ваша. Поточно од дуетот со Скај Викла.

Луртз, бараше цртеж пред некоја страна. Мислам дека во случајов ниту оние по пештерите од праисторија нема да помогнат. Работава е чук, чук, чукни три пати. :toe:

Па тоа им го велам Џену цело време...обичниот граѓанин (иако глуп, прост...) сепак е муштерија кој е потецијален плаќач. Ја нема бре луѓе аман сфатете...
Нема надеж за луѓево, мењаат наши зборови, превртуваат...не ја сфаќаат поентата (гледам и од 2008 од други форумџии, гледам и сега) Перл, у ствари тешко нешто сфатија од сето ова пишано.
Сеа годините мои му се виновни... па случајно да не сум шпион на Лилјана...даа, како ли погодија...јас, ти, тој и уште стотина форумџии сме на платен список кај менаџерот на Тоше или од друга продукциска куќа, полни со омраза и гнев, хејтери... :)
ние сме виновни

Па ако е толку квалитетен албум зашто го нема никаде да се чуе??????????????????????????
каде е гостување?
Во секој случај квалитетот кај Каролина оддамна е мисловна именка и жално е што некогашната најголема ѕвезда сега е само бледа сенка на она што беше, пробувајќи да остане на муабет во чаршија, па макар и тоа да се муабети за афери, скандали, слики во плејбој или што уште не, во одсуство на муабет за добра песна или слично

Апсолутно ништо против против тоа да се има став, без разлика дали ми се свиѓа или не.

Журки?
- Не пее музика за журки,Ајде да летаме е песна која се пушта по журки, што значи и таму ја има.

Гопстувања?
-Зборував и зборуваше и уште некој на минатите страни. Гостува само во познати и гледани шоуа.

Концерт?
-Концерт во СКопје во декември 2008 беше последниот, некомерцијален овој пат.

Албумите?
- Песните од поп албумите можеш секојдневно да ги слушаш на радио, а спотовите да ги гледаш на телевизија. Само Македонско девојче албумот не с епушта, ама тоа е уредничка политика на радијата. Нема радио за таква музика.

А за та дека немаш нешто добро чуено, тоа е твое мислење. Не знам што за тебе е добро, па да препорачам. За мене подобро нешто од Крај и За година две од Каролина нема, а тоа се последните две песни од ланското лето до ова лето.

каде е гостување?
Па по кафани нејзината музика не се пушта,за тоа квалитетот го имала и го има не може да го изгуби нигде,само го надополнува,а и секое искуство ја прави уште подобра.Разликата во она што била и што е,е огромна во позитивна смисла на зборот,со текот на времето и на годините научи многу тука пред се мислам и на нејзиното однесување и на нејзиното пеење.А и несте биле на нејзин настап па да го видите и чуете тоа. А за тоа што зборуваат добро е додека те зборуваат,тешко е кога ќе те заборават.

целава актуелизација на Каролина не епак деновиве од песна, туку од анорексични слики на плејбој.
значи дефинитивно и каролина е од тие што мислат денка не е битно за што ке те ставаат у уста, битно е да те ставват.
јбг
патиме од комплекс на помината слава....

--- надополнето ---

Па по кафани нејзината музика не се пушта,за тоа квалитетот го имала и го има не може да го изгуби нигде,само го надополнува,а и секое искуство ја прави уште подобра.Разликата во она што била и што е,е огромна во позитивна смисла на зборот,со текот на времето и на годините научи многу тука пред се мислам и на нејзиното однесување и на нејзиното пеење.А и несте биле на нејзин настап па да го видите и чуете тоа. А за тоа што зборуваат добро е додека те зборуваат,тешко е кога ќе те заборават.
абе друже да те пшрашам нешто?
вежбаш пред огледало или си олку интелекржтуално надарен?
па од толку луѓе и страни на форумов само ти и уште 2 3 ја браните
алоооооооо
па не е возможмо само вие да сте паметни на светов, а ние да сме сите проста маса

Па тоа им го велам Џену цело време...обичниот граѓанин (иако глуп, прост...) сепак е муштерија кој е потецијален плаќач. Ја нема бре луѓе аман сфатете...
Нема надеж за луѓево, мењаат наши зборови, превртуваат...не ја сфаќаат поентата (гледам и од 2008 од други форумџии, гледам и сега) Перл, у ствари тешко нешто сфатија од сето ова пишано.
Сеа годините мои му се виновни... па случајно да не сум шпион на Лилјана...даа, како ли погодија...јас, ти, тој и уште стотина форумџии сме на платен список кај менаџерот на Тоше или од друга продукциска куќа, полни со омраза и гнев, хејтери... :)
ние сме виновни
Koj toa go kaza vo svojot komentar ,jas ne ,znaci nekoj menja zborovi,prevrtuva ama slucajno da ne ste vie:toe:

Koj toa go kaza vo svojot komentar ,jas ne ,znaci nekoj menja zborovi,prevrtuva ama slucajno da ne ste vie:toe:
А што значи ова -кој сум и што сум?

quote_icon.png
Напишано од karamanot
Овде не ни време ни место да се зборува за небитни луѓе и странски државјани,барем не на оваа тема,али ти почна да се откриваш самиот себе со ова всушност кој си и што си ,се си кажа со ова.

Некој и однопаку да го превртиш, пак ќе си мисли дека Месечината е Сонце, и обратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom