Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Да не испадне дека Каролина ја сметам за совршенство и дека не знам да критикувам, сепак ќе повторам - и мене ми заличе ептен ептен слаба на гостувањето во Сител во саботата, така да се согласувам дека треба некое килце да качи. Сепак до неа.
Не заборавајте вечерва на Принчевите награди (на Балканика, на МТВ 1) во 21 часот - Каролина и ОТ Бенд во дует

Најнова вест:
Каролина Гочева ја доби Принчевата Награда за најдобро остварување од областа на етно музиката на Сунчане Скале 2009.

Најнова вест:
Каролина Гочева ја доби Принчевата Награда за најдобро остварување од областа на етно музиката на Сунчане Скале 2009.

и изгледаше ненормално добро!

Искрено некако оваа година фестивалот мислам дека малку на пониско ниво.дали е до финансии или што ли е не знам,али некако без везе ми е бар до сега,а и не е на Канли кула фестивалот како порано.А она за наградите повеќе ми делува како награда како награда да се земе нешто,а онаа номинација на Наташа Беквалац за најдобра интерпретација беше врвот(она има се само не интерпретација).

А Каролина беше многу убаво облечена,изгледаше екстра,а и ми се допадна тоа што се обрати на македонски јазик.

А и ова да ви го кажам екслузивно дека Каролина раскина со Дино,ова е сигурно проверена информација.

Не знам зошто али баш ми е драго што конечно му раскина.

А и ова да ви го кажам екслузивно дека Каролина раскина со Дино,ова е сигурно проверена информација.

komentarov ne ti bese na mesto,ako veke pisuvate za nea pisuvajte za karierata(so ja nema)ne za licniot zivot so se mesate tamu ko kaj vas da e se sovrseno pa nekoj da vi sudi:smir:

komentarov ne ti bese na mesto,ako veke pisuvate za nea pisuvajte za karierata(so ja nema)ne za licniot zivot so se mesate tamu ko kaj vas da e se sovrseno pa nekoj da vi sudi:smir:
Првин не знам шо тука не е на место,тоа беше само информација ништо повеќе,а она што ти го трескаш за нејзината кариера е толку смешно што не сакам да го коментирам.

Сунчане Скале од година во година станува се полошо и полошо.
Браво за наградата на Каролина (и Калиопи по пат).

ne veruvam deka treba da se sitis na vakvi raboti od nejzina privatnost......a spored mene i ne e bas nekoja peacka so posebni dostignuvanja vo pogled na karierata....a za glas ima nemozam da kazam ne samo ne mi se dopaga voopsto.:smir:

Многу ми е гајле ако не ти се допаѓа.:baeh:
КАРОЛИНА, царице, честито за наградата, покажа кој е Македонец во Херцег Нови затоа што се обрати на македонски јазик и кажа дека таквата музика го претствавува богатството на Македонија од музички аспект, секоја пофалба за тој гест.
А за изгледот, немам зборови, според мене ова е нејзино најубаво издание досега.
Воедно, Каролина им додели награда на ОТ Бенд за дебитанти на годината и сите заедно ја изведоа заедничката песна, која е многу убава (иако повеќе сакав да добијат Некст Тајм награда за дебитанти).
Што се однесува до раскинувањето, мене искрено ми е жал - нема врска, битно вечерва Каролина изгледаше совршено на Сунчане скале, честиотики за наградата.

:vozbud::vozbud::vozbud:

- КАРОЛИНА ГОЧЕВА -
добитничка на наградата за етно композиција и етно остварување на годината, браво:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

ne veruvam deka treba da se sitis na vakvi raboti od nejzina privatnost......a spored mene i ne e bas nekoja peacka so posebni dostignuvanja vo pogled na karierata....a za glas ima nemozam da kazam ne samo ne mi se dopaga voopsto.:smir:
Не знам кај тука гледаш ситење или што ја знам,секој крај значи и нов почеток.
А она за кариерата само да те информирам дека Каролина е една од пејачките кои имаат најмногу достигнувања на мак-поп сцената.

Каролина е многу послаба од што е на спотот, таму е пеглана, вадени се некои кадри.

Спотот е одличен, не е шпанска серија, не боде очи. Се е до вкусот најверојатно.

ПОП-ЅВЕЗДАТА ЈА РАСКИНА ПОВЕЌЕГОДИШНАТА ВРСКА

Каролина му ја испеја на Дино песната "Крај"

Поп- ѕвездата Каролина Гочева и скопскиот бизнисмен Дино Балиќ, ја прекинаа четири годишната врска. Оваа приказна веќе подолго време кружи низ скопската чаршија, иако поп-ѕвездата сè до завчера официјално не сакаше да потврди.
Каролина е секогаш воздржана што се однесува до коментарите за нејзиниот приватен живот, па на прашањето дали е вистина дека веќе не е со Дино, ни одговори само со куса смс порака:
- Ха, ха, ха, а бе еднаш не ме оставате да раскинам на раат", стои во смс пораката што ни ја испрати Каролина.
Дино Балиќ пак не сакаше да коментира ништо.
- Прашајте ја Каролина, јас не сум позната личност и не би сакал да давам никакви изјави". Не правите баук од ова, ни рече Балиќ во телефонскиот разговор.
Интересно е што Каролина по подолга пауза токму во времето кога започнаа муабетите дека е сама и слободна промовивираше нов сингл. Песната се вика "Крај", а за неа ја напиша српскиот рапер Скај Виклер. Новата Каролина во спотот е во своето најпровокативно издание. Во секси долна облека, таа се плиска во вода, го разголува стомакот и пее: Ние никогаш не сме биле добар пар, знам ти никогаш не си посакал ваков крај". Иако скржава во изјавите за медиуимите, Каролина со појавата во спотот и текстот на песната, на чаршијата и дава нови поводи за муабет. На сите јавни настани, Каролина и Дино се појавуваа заедно, се до пред неколку недели. На отварањето на дискотеката "Хард рок", Дино дојде сам, а Каролина на журка низ скопските кафулиња и клубови може да се види во друштво на пријателки.
Поп-ѕвездата и со претходните врски секогаш беше интересна и озборувана во јавноста. Најголема фама се крена кога во 2003 година нејзиниот поранешен дечко Гроздан, со билборди на кои пишуваше "Каролина те сакам", откако раскинаа сакаше да ја врати назад. Потоа беше во љубов со српскиот бизнисмен Михајло Ражњатовиќ, син на Жељко Ражњатовиќ- Аркан, па повторно ја обновија врската со Гроздан.
Дино Балиќ пред Каролина, четири години беше во врска со манекенката Натали Грубовиќ.

Е ако де, ќе си најде подобар и поубав :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom