Кана или К'на

• Креатор на темата Креатор на темата Pinkie Pie
  • Време на започнување Време на започнување
Претходно ти беше фарбано црвена? Оти бојата ти е феноменална!
Сакам и јас да почнам со к‘на... ама не знам како ќе ми излезе. Ми се смачи од фарбите, а не сакам да се префарбувам во природната боја, сакам да си ја задржам црвенава.
да ама скроз ми беше падната фарбата пошто рачунај некаде фебруари се фарбав , само корените ги осветлив со трипостотен хидроген за рани и ја кладоф кната после од ко ја измиф:love:
За да ти биди поцвена прај ја со некој црвен чај ( хибискус).

да ама скроз ми беше падната фарбата пошто рачунај некаде фебруари се фарбав , само корените ги осветлив со трипостотен хидроген за рани и ја кладоф кната после од ко ја измиф:love:
За да ти биди поцвена прај ја со некој црвен чај ( хибискус).

Морам да ги осветлам корените? Дека и така светла коса иам, накај плава забегувам... има нешто врска тоа? :D Сакам да пробам за некоја недела, ама страв ми е да не се дели. :confused:
Што к‘на користиш?

Таја црвената е иста секаде , од пазар ја земав 30 денари, а пошто ти е природно светла косата нема потреба...
Мене ми е средно кафена накај темно...пробај прво со едно праменче ако те бендиса исканирај се....:) Нема да се дели ама ако ти е осветлена бајчки после корените ваму горе че ти дој потемна малце ама не многу до толку да ти се познава , ама како и да е кната пајџа така да немаш гајле од промашај.
.
Морам да ги осветлам корените? Дека и така светла коса иам, накај плава забегувам... има нешто врска тоа? :D Сакам да пробам за некоја недела, ама страв ми е да не се дели. :confused:
Што к‘на користиш?

Што к‘на користиш?

Само да кажам дека каната фаќа многу убаво на светла коса, ама не паѓа!

Ако после некое време имаш намера да се фарбаш со светла фарба , да знаеш дека ќе ти се познава линија и таму каде што имаш кана, ќе ти фати портокалово.

Дај кажете ми искуства за безбојна кна? Се има некој фарбано со безбојна? Јас не се фарбам, косата ми е природна боја, ама многу ми паѓа и сакам да ја зајакнам. А знам дека кната ја зајакнува. Пишете искуства и постапка на фарбање.

Ако после некое време имаш намера да се фарбаш со светла фарба , да знаеш дека ќе ти се познава линија и таму каде што имаш кана, ќе ти фати портокалово.

Ако не ми испадне убаво едино со црвена би се префарбала... мислам дека не би требала да иам такви проблеми. :confused:

абе пајџа по 6 месеци кната скроз...мене со секое мијање ми пајџа..:)

Еве ја мојата канирана коса , пред некој ден пак ја канирав....задоволна сум....:pipi:
че си продолжам да и клавам , ептен ми е убо влакното , ми се зајакни..:свиркам:Прегледај го приврзокот 66033

а од колку пакетчиња ти требаа и каква кна поточно употреби, од кај ја купи? мн ти е убаво испадната инаку! :)

Дали некој има пробано со портокалови нијанси?

Женска бојава ти е преубаваа, интензивна и со сјај што е најважно, но мене ме интересираше нешто друго, јас сакам да се офарбам во нежно портокалова нијанса, е сеа која кна ја користиш и дали од таа кна може да се најде таква портокалова нијанса?? Фала однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom