Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Нека не напушти. Подобро ќе биде за сите :)

Aко размислиш два пати и подобро е ама ни го продолжува животот со смешките :pos:за жалење е

Е нема не ве напуштам се премислив, ке тролам тука дур да ве збудалааааааааааааааааааааам сите!!! И нови теми ке отворам и сите ке бидат за мој спас ваше пореметување е такааааааааааааааааа хахахаххахаххааааааааааааааа

we we we :je:arsen не си одиииии...:je: Ајде arsen придружи се на нашава дружина овде.
IGOR I KALIOPI FOREVEEEEEEEEER

Aко размислиш два пати и подобро е ама ни го продолжува животот со смешките :pos:за жалење е

На почетокот ми беше смешно. Веќе не ми е :) Барем на мене за вас незнам :smir:

Со секој поднесен коментар се дава на важност на ваквите ниски личности. Не знам кому попрво да му ебам мајката, на нив или на оние кои им даваат значење. Постои копче за пријавување на лошо мислење. Вие останатите барем имате искуство со вакви тролови.

Јас само ќе си го цитирам мислењето.

За Опи незнам, но Игор е заљубен во Калиопи 100% сигурно да знаете, и кога и бара и пее дај ми дај ми жити све дај ми дај ми жити све дааааааааај миииииииииииии...P.S Темава е бомба, инаку нова сум посакајте ми добре дојде :)))

--- надополнето ---

Боби[Мкд];4235472 напиша:
Игор ја прегрна Калиопи. :vozbud::vozbud:
Ма не што ја прегрна, ја зграби и ја стисна човече да можеа таму на лице место ќе го направеа... ;)

--- надополнето ---

Арсенчо ти малолетен си а, не ги читај моите постови да не ме затворат, денес ништо не се знае хахахахаха

Фала, многу ви е јака кајганава супп теми има :)

Дај кантосајте ја темава, не можам да ја гледам веќе на насловна. Андреев не наполни 40 страни, со стварно интересни постови и слики. Ова слабо тролање не се трпи веќе.

Многу интересни теми најдов на кајганава, браво за некои, ама и многу некултурни луѓе, дај опуштете се бе шо напнувате вака ги пречекувате секогаш дамите или само машка е странава???

Многу интересни теми најдов на кајганава, браво за некои, ама и многу некултурни луѓе, дај опуштете се бе шо напнувате вака ги пречекувате секогаш дамите или само машка е странава???
секакви, машки тролови, женски тролови, дури и деца тролови во твојот случај :)

Нената, колку јузери имаш отворено досега? Ај иш на гламстик отворај теми дали ако имаш секс со перница ќе останиш бремена или не...

што е со темава? дај нека иде у канта, се чудам како сте дозволиле 40 страни да се навезат..:kesa:

Нената, колку јузери имаш отворено досега? Ај иш на гламстик отворај теми дали ако имаш секс со перница ќе останиш бремена или не...
Немам влезено дечко досега на гламстик ама како што гледам ти да, бидејки до детал знаеш какви прашања поставуваат хммм интересно мислев дека тоа е за страна за малолетни девојчиња но гледам дека машки си читале таму...и не бегам од тука жал ми е ама ке си читам и ке си коментирам низ темите, кога веке се регистрирав и голем позз до модераторите да ги смирите малку ваквите ви го рушат угледот...
Леле едно мислење оставив ке ме отепаат бре шо се палите толку во темава, кој ве нервира толку???Дај оладете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom