Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
"Децава" Игор и Каљопа, планираат да се залапаат?

ww5rn83.jpeg

Вакви се сега! Си идам синоќа по кеј пешки накај дома, абе преполно со вакви „лилаааа“ дечки. Се исплашив за децата што ги немам, кој знае Господ со какви деца ќе ме дарува...

:icon_bigg

e za ova govorev, so kakov nevospitan narod ziveam jas.gi brkate novite clenovi mesto da im posakate toplo dobredojde, za sramota, taka li so vasite rodnini od stranstvo i vasite klienti postapuvate?Oooo Makedonijooo tesko tebe, stvarno tesko na tebe, se molam sekoj den za tvojata idnina ooo moja tatkovino.ostajte gi kaliopi i igor da si vodat kakov zivot sakaat, sto vi zgresile?gavolot e vo vas,treba na baacka da idete zlobata vo vas vladee, diktatori bezsramnici!

sirete ja ljubovta, not war pis <3

e za ova govorev, so kakov nevospitan narod ziveam jas.gi brkate novite clenovi mesto da im posakate toplo dobredojde, za sramota, taka li so vasite rodnini od stranstvo i vasite klienti postapuvate?Oooo Makedonijooo tesko tebe, stvarno tesko na tebe, se molam sekoj den za tvojata idnina ooo moja tatkovino.ostajte gi kaliopi i igor da si vodat kakov zivot sakaat, sto vi zgresile?gavolot e vo vas,treba na baacka da idete zlobata vo vas vladee, diktatori bezsramnici!

sirete ja ljubovta, not war pis <3

Taka bravo da si prodolzite so bezsmisleni tvrdenja, nemajte gajle. Ne se oni krivi sto glupite mediumi i vesnici ogovaraat za niv, zaprasajte se koj e vinoven vo situacijava.Kako sto oni se zrtvi podlozni na mas mediumite taka i vie ste na samite sebe dusevno, treba da se opravite so mali isklucoci.

Држи вода.

Тролови тролаат тролови.
За греови.

.!.

Случајно или не Калиопи е права која ја прочитала неговата нова книга прирачник за анти анти алхохоличариа[video]http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/jana-dzambazov-25-03.wmv&VestID=135976[/video]

А, да почне да го применува тоа што го прочитала???

Незнам што ви е на вас, јас не гледам никакви тролови овде, не ни знам што е тоа трол, дали е тоа човек? ... океј не ми кажувајте ќе видам на интернет

у
меѓувреме...

PARTYIN PARTYIN (yeah)
PARTYIN PARTYIN (yeah)
FUN FUN FUN FUN

Igor Dzambazov prizna ZALJUBEN e vo Kaliopi!!!

Zdravooo, pak jas vi nedostigav???Ne se lutam poveke, denes sum sreken i nosam novi vesti:
Za tie sto ne gledaa:
Konecno IGOR si prizna sega na A1:Posledno prasanje sto mu postavia na Igorce bese kako so idol i dali ima druga zena vo tvojot zivot (Kaliopi),site prasanja na fb i twitter bea za Opi, toj rece oficijalno ne kazavme, koga ke doznaat site togas i ti Zare, ama ako vidis vo mojot telefon od koj mi se siteee povici i poraki ke vidis deka ima!!! I ne znaeme sto ni se slucuva ni taa, ni jas...ne znaeme kako da si objasnime, mnogu sme komplicirani ama deka ja ima ja ima!!! Taka i si mislevme, sovrsen odgovor rece Zare!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES VI REKOOOOOOOOOOOOOV
REKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :)

Сите дознаа само Калиопи не дозна дека се заљубила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom