Sungerot Bob
Живеј го животот
Затоа бараме женска убаина што знае да ни сплетеЖивотна желба ми е да си најдам домаќин што знај да ги плети овие.
Убави се за убави машките, али убаината не знае калчуни да плети....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа бараме женска убаина што знае да ни сплетеЖивотна желба ми е да си најдам домаќин што знај да ги плети овие.
*машкаЗатоа бараме женска убаина што знае да ни сплете![]()
Вие жените барајте си машка, ние мажите си бараме женска убаина да ни сплете калчунки*машка
Интересна логика у секој случајВие жените барајте си машка, ние мажите си бараме женска убаина да ни сплете калчунки![]()
Животна желба ми е да си најдам домаќин што знај да ги плети овие.
Препорачливо е да ги носиш ако имаш дома на подот теписи, а ако немаш не е ништо страшно, само може малце да се лизгашѓети или пак ако повеќе ви се ареса може и т'рл'ци (заебано е малку за читене, знам) бог ти знае од кога немам носано ама еден пријателски совет: ако по дома имате парќет или плочки, не е мн препорачливо да се чекоре по нив посебно ако ги имате обуено чорапите за кои правиме маабет
Препорачливо е да ги носиш ако имаш дома на подот теписи, а ако немаш не е ништо страшно, само може малце да се лизгаш![]()
Ама така веќе тераат накај домашни папучи т.е. топлинкиИма опција одоздола да зашиеш парче гума од точак и ги користиш и на паркет.
Ама така веќе тераат накај домашни папучи т.е. топлинки![]()
Ако гледаш според значењето на зборот ТОПЛИНКА и двете топлан, ама ако гледаш според изгледот и тоа како се направени се разликуваат.Ова би било како хибрид некоја варијанта.
Стручно што е инаку разликата помеѓу калчунки и топлинки?
Препорачливо е да ги носиш ако имаш дома на подот теписи, а ако немаш не е ништо страшно, само може малце да се лизгаш![]()
Ти си направил шпага со калчункиве?ти изгледа не си правил шпага да знаш какво е![]()