Какви жени сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Big boss15
  • Време на започнување Време на започнување
Моите критериуми кои жената треба да ги исполни се:
1.Љубов
2. Почит
3.Поддршка
4.Верност кон партнерот

Толку едноставно а толку недостижно

Drugar ti po naucna fantastika filmovi si bil !

Мудра и со остар поглед
queen.jpg

Последно уредено:
Bookworm,начитани библиотекарки.

Со мали гради а големи пупки

Девојка со убава насмевка,искрен поглед,интелигенција и достоинствено однесување.

Идеалната македонска жена
– На око тенка, на допир "полна рака".
– Да има работа, ама да е на боледување.
– Треба да е висока, но да е пониска од мажот.
– Мора да биде попаметна од мажот, но не смее да го покажува тоа.
– Треба да знае и без шеќер да свари слатко кафе.
– Да работи повеќе од мажот, но помалку да заработува.

Идеалната македонска жена
– На око тенка, на допир "полна рака".
– Да има работа, ама да е на боледување.
– Треба да е висока, но да е пониска од мажот.
– Мора да биде попаметна од мажот, но не смее да го покажува тоа.
– Треба да знае и без шеќер да свари слатко кафе.
– Да работи повеќе од мажот, но помалку да заработува.
Ti odgovarash na Opisov? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Сакам да споделам една мудрост со сите што ја научив во текот на животот. Јас иако сум помлад имам дупено доста женички таква ми е ѕвездата била мене како спортист со малку парички среќичка и добра генетика. Овој муабет не ви го правам само на вас туку на секој мој пријател, колега на работа и факс. Сексот е фитнес, мора да го одржуваш твоето тело, ама гледајте да го правите тоа со жени немојте од тие маж до маж работи. Сексот е измислен да биде маж со жена. Е сега малку ќе се нашалам има два вида на секс:

1. Нормално
2. Вагинално

Шала на страна. Јас од вас барам да ги сакате жените, како? Пред короната да почне јас одев по кафичи кај што ме зјапаа многу жени ама си ја дупев само женската и еден другар ми рече дека многу жени ме гледаат и правам голема грешка што не им се пуштам. САКАЈ ГО ТОЈ ШТО ТЕ САКА, ми рече другарот не тој што ти бега. Ова беа зборови на моја лична трансформација. Си реков јас бркам девојќи, кои некогаш ме игнорираат, се прават наудрени... Од сега ќе клецам се што мрда. Одма почнав да обрнувам внимание на тие што се за мене интересираат, пишуваат а јас сум ги игнорирал, мојот живот стана сексуален маратон. САКАЈ ГО ТОЈ ШТО ТЕ САКА, САКАЈ ГО ТОЈ ШТО ТЕ САКА, САКАЈ ГО ТОЈ ШТО ТЕ САКА!!! Не идеализирајте и не трчајте по жени, САКАЈ ГО ТОЈ ШТО ТЕ САКА! Сега нормално секако барајте некоја средина ама многу не му ја мислете. Штом ти гледа сториња на инста, штом ти пишува... Колку и да е добричка, колку и да изгледа очајно во моментот таа заслужува да размените хемија, немојте да бидете себични!

Со среќа на сите сигурен сум дека има некоја што ве демни ама ја чувате за покасно ако ме успеете со таа што вие ја демнете, не дозволувајте да стане премногу касно. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom