Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
H

HITCH

Гостин
На „Кајгана“ сум повеќе од 4 години и темите на кои драгите форумџии споделуваат мислење за спротивниот пол ми се најинтересни за читање.
Бидејќи на форумов има многу теми на кои жените може слободно да си кажат какви мажи ги привлекуваат, иако повеќето од тие теми се узурпирани од мажите, ја отварам оваа тема, во која мажите ќе можат слободно да си ги споделат своите дневни фрустрации и фантазии. Еве една тема каде што ќе можете да ни кажете:

ШТО БАРААТ МАЖИТЕ КАЈ ЖЕНИТЕ? (Освен секс и рамо за плачење! :icon_lol:)​

- Богата жена?
- Убава жена?
- Паметна жена?

Немојте да ме сфтите дека се жалам што сте ги узурпирале „женските“ теми, туку сфатете ја темава како место каде можете слободно да си кажете што сакате од жените? Што ви се допаѓа кај жените?

Веќе знаеме што не ви се допаѓа кај жените, дека ве одбиваат и дека не знаете како да им пристапите, па, според мене најважното прашање на темава е: „Што правите вие за да се промени ваквиот „однос“ на жените и да се подобри вашата позиција?“

На „Кајгана“ сум повеќе од 4 години и темите на кои драгите форумџии споделуваат мислење за спротивниот пол ми се најинтересни за читање.
Бидејќи на форумов има многу теми на кои жените може слободно да си кажат какви мажи ги привлекуваат, иако повеќето од тие теми се узурпирани од мажите, ја отварам оваа тема, во која мажите ќе можат слободно да си ги споделат своите дневни фрустрации и фантазии. Еве една тема каде што ќе можете да ни кажете:

ШТО БАРААТ МАЖИТЕ КАЈ ЖЕНИТЕ? (Освен секс и рамо за плачење! :icon_lol:)​

- Богата жена?
- Убава жена?
- Паметна жена?

Немојте да ме сфтите дека се жалам што сте ги узурпирале „женските“ теми, туку сфатете ја темава како место каде можете слободно да си кажете што сакате од жените? Што ви се допаѓа кај жените?

Веќе знаеме што не ви се допаѓа кај жените, дека ве одбиваат и дека не знаете како да им пристапите, па, според мене најважното прашање на темава е: „Што правите вие за да се промени ваквиот „однос“ на жените и да се подобри вашата позиција?“

Бидејќи сум азган кој не сака да пишува долги постови, на почеток на новите теми, само ќе си го кажам накратко мислењето:

Не знам.

Соговорник, сопатик, другарка, згодна, паметна, убава т.е окодофатлива и наокодопадлива.....додај атрибути, полн паричник сопствен автомобил и мотор, кајче и пента за по охридско, нивче...

П.С. секс, секс, понекад водење љубов, пак секс, секс, да готви, пере, пегла, чисти прозорци, брише прашина, ама се тоа по можност гола, угул гола, бидејќи сакам кга газенцето и цицињата си поигруваат со моите очи додека извршува некја домашна работа ;)

Нема лошо да ми дојде да има пари, за и ја да се офајдувам повремено, дека постојано не бива.
А и да знае да одмолчува.

Ам ете де. Тоа.

Мажите бараат 3 во 1
- убава
- богата
- паметна
Мажите сакаат:
- дама на улица
- домакинка во кујна
- курва во кревет
Уз пат се жалат дека добиле
- курва на улица
- дама во кујна
- домакинка во кревет.:icon_mrgr:

1. скромна
2. нежна
3. женствена
4. харизматична
5. симпатична (не мора да биде "убава")
6. флексибилна

Финансиската состојба не ме интересира генерално, нити каква е во кревет, све тоа може релативно лесно да се среди.

Пред се барам паметна жена по можност да не гледа турски серии :) Убавината не е битна ако имаш два грама мозок и лошотија си невидена што ќе ми е да си убава ? Барам еднаш да се почуствувам дека и е грижа за мене! Значи сакам кога таа подарува внимание. Едноставно барам еднаш жената да ме разбере мене како што јас секогаш треба и можам да ја разберам неа!

ЈАКОООО

Eте тема каде и жените ќе се испукаат како Сусаро на другана или појќе од полојна други форумџии на "женцки теми"!

Плус глупава курва, нели? :icon_lol:

Значи, не е важно што сакаат, важно оваа е добитната комбинација за сите, бидејќи е единствената комбинација...

Не, тоа е добитна комбинација кога идеш во провод, one night stand.

Зависи од психо-физичката (моментална) состојба на момакот.
Ако е гладен и мрза ќе сака домаќинка.
Ако му се е*е-курва.
Ако не бил нацицан цицка, или прерано му ја фрлиле цуцлата на кучето-мајка.
Често ги менува првите две идеи за жена ама никогаш не бил нити ќе биде нацицан доволно така да бара мајка :icon_lol:

Не, тоа е добитна комбинација кога идеш во провод, one night stand.

Ама нели се генерализира на ваквите теми? :icon_lol:

Забавно ми беше да потролам на темава која ви е наменета, чисто да видите како изгледа :D...

Мажите бараат 3 во 1
- убава
- богата
- паметна
Мажите сакаат:
- дама на улица
- домакинка во кујна
- курва во кревет
Уз пат се жалат дека добиле
- курва на улица
- дама во кујна
- домакинка во кревет.:icon_mrgr:
Мало морген дека некој уствари добил таква со тие предиспозиции :D

Со зборовите на мајката на еден мој другар, мажите сакаат ....

... доручек, ручек, цицка, пи*ка.

Толку.

Велам јас едноставни се мажите, ама никој не ми верува. :)

Ама нели се генерализира на ваквите теми? :icon_lol:

Забавно ми беше да потролам на темава која ви е наменета, чисто да видите како изгледа :D...
Секако дека се генерализира, мене не ми смета воопшто, све што сакате кажете си, јас го изнесувам мојот став, и логичното размислување, колку и да сака некој спонзоруши, се кладам дека не би му било сеедно ако треба со таква во иднина да гради семејство.

Со зборовите на мајката на еден мој другар, мажите сакаат ....

... доручек, ручек, цицка, пи*ка.

Толку.

Велам јас едноставни се мажите, ама никој не ми верува. :)

Кој не ти верува?

Одамна е познато дека кога станува збор за емотивните и сексуалните врски, мажите се десет пати поедноставни од жените...

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom