Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
adidas-campus-vulc-sh-blkwhtblk-10.jpg

За искачање ..

каде ги има овие пријателе и шо пари се

Иам вакви:
dscn1983s.jpg

Сега ме фати некоја желба пак да купувам, така да ако начекам нешо на попусти обавезно си зеам уш еден пар. Или ако ми поклони некој :D

мх мх, и јас исти.. (y)
Јас сум задоволен од патикиве да ти кажам. Душата им ја вадам,цело време сум во патики и во движење и башка тоа сум прилично тежок и мака немаат... :D А и ефтино ги земав... :)

каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?

каде во Скопје има најефтини адидас и најк и каде се наоѓа таа продавница некаде Борис Трајковски имам слушнато дека имало аутлети за ниски цени?
Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните... :)

Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.

А ефтина патика зависи што е за тебе :)

Две продавници се во Борис Трајковски салата, последно кога бев патиките беа 2000+ денари.

А ефтина патика зависи што е за тебе :)

Епа ефтина патика ми е од 2500 до 4500 ден. така да се надевам дека ќе пронајдам.
Другар на оргинал патика ти е иста цената секаде скоро. Мала е разликата помегу дуќаните... :)

Во Кочани е оган и пламен :O се надевам дека сепак во Скопје е поефтино.

Дали некој знае кајима низ Мк вакви Адидас патики, и шо пари се??? :)
adidas-Originals-Jeremy-Scott-JS-Wings-2-0-Silver-Black-Shoes.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom