Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Имам многу, но овие ги купив последни и најмногу ги носам:

1405_w.jpg

и јас последно вакви купив и најмногу ги сакам затоа што лесно се чистат:)

Од вчера сум горд корисник на овие :)

img_title_2.jpg

Од вчера, ги имам патиките на Фелипе Маса :ojea:

500_302364.jpg

Само што се побели, на сликава белава боја жолта е направена :D

Вакви :
whiteblacksuperstarii.jpg

Ама две, нормално.:)

Најуба патика.Стандард без многу импровизации, квалитетни. Исто и јас вакви имам само обратно црни со бели траки

Кога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.

And the God invented Nike Air Max :cuc:

Најуба патика.Стандард без многу импровизации, квалитетни. Исто и јас вакви имам само обратно црни со бели траки

од овие поубај и поиздржливи нема и јас имам маста му ја имам изваено од носење само ги калваш в машина за перење цели ни врвци да вадиш ништо и излегват пак како нови и сега сакам пак да си земам и то исти како претходните

Не само тие, туку општо Адидасот е многу квелитетен.
Еве ги моите Адидас купени 1990 !

Uploaded with ImageShack.us

Моментално носам Најк и Асикс...иначе имам купени Пума и Конверс...али не ѓи имам заносено уште:)
Прегледај го приврзокот 31782Прегледај го приврзокот 31783Прегледај го приврзокот 31784........Aсиксот за носење ми се најудобни....Имам исти модел како на сликата...само сив.......
Пумата ѓи добив на поклон...не с емој тип на патики,али се добри.Малку ми се незгодни за одење бидејки имам малку пошироко стапало,а тие се тесни......Имам исти како на сликата...Сици и знакот од пума е црн.....
Најкот исто ѓи добив на поклон....и можам да кажам најквалитетна патика што ја имам досега носено.....
Од конверсот не можев да најдам соодветна слика:):)

Не само тие, туку општо Адидасот е многу квелитетен.
Еве ги моите Адидас купени 1990 !

Uploaded with ImageShack.us

20 години? стварно се квалитетни и да се платат поскапо се исплаќа останатите марки патики колку шо имам носено неможат да се споредват со квалитет ако има некој шо имал носено друга марка а квалитетна нека се пофали да знајме

Денеска си купив 2 пара патики:
Првиве се Quiksilver
KEMSL495.jpg

А вториве се Најк
nike_courttradition_whbla.jpg

20 години? стварно се квалитетни и да се платат поскапо се исплаќа останатите марки патики колку шо имам носено неможат да се споредват со квалитет ако има некој шо имал носено друга марка а квалитетна нека се пофали да знајме

Да 20 години, и тоа и фудбал е играно со нив и на село се носени. На сликава се исперени и сега делуваат скоро како нови.

Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)

Само Најки, Адидас и Пума признавам од патики (и Соломон тука некаде aко ги рачунаме за патики), овие "модниве марки" не траат долго :)

Пума можи и не спаѓа во ова категорија мн лош квалитет имат или имаја од ко ми се скинаја две рала едно подруго во краток период не ми ни текнува да купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom