Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
270520101251.jpg

Пред две недели (:

Моментално носам Најк и Асикс...иначе имам купени Пума и Конверс...али не ѓи имам заносено уште:)

НАЈК оригинал , на кирилица вака напишано

Ај во ред е различни вкусови, но зошто побогу давате над 50 евра за патики кои немаат анатомски влошки како ванс, конверс итн? Тие практично не вредат нешто многу повеќе од овие по пазар што можете да ги купите.
Кога се купува патики се гледа на
1. да имаат анатомска влошка за да се добра потпора на стапалата а со тоа и на целиот грб
2. да имаат дупчиња или барем да се од кожа/платно зошто пропушта воздух и нема да се потат нозете
3. доле да не се рамни за да не се утепате на некој лизгав под.

Незнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.

11585_0_2_300.jpgadidas-barricade-V-Pink.jpgsega planiram vakvi da si zemam.ako znae nekoj koja cena se neka kaze

супер се колку ги зема ако не е тајна?

моментално Converse и Mania (широки) :smir:

Еве се моите патитки од Aдидас од пред неколку дена само што се цели бели и лепенките едната е сребрена, а другата е сина со цветчиња. Многу се убави и удобни за носење:pipi:
G15577_B_t1.png

Незнам зошто мислиш така, ама Вансот ми се најудобни патики што сум ги имала. Имаат влошка и не се рамни. Е дупчиња сега немаат... А за конверс се надевам мислеше на старките, затоа што другите конверс (или барем јас тие што ги имав) ми беа тешки али ептен удобни, и имаа се што бараш.
Јас кога прашав во ванс ми рекоа дека немаат, така да не ни пробав. А за конверс да мислев за старките кои најчесто и се купуваат. Баш пред некое време гледав патики низ Скопје и не зборам на памет ако на тоа мислиш :)

хммм...немам слика..
ги купив од Софија пред некое време..не се марка..ама не се делам од нив :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom